Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-24, 14:58   #2008
helcia86
Raczkowanie

Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :)

Cytat:
Napisane przez Dama_pikowa Pokaż wiadomość
Bubu, pewnie!! Spadaj stamtąd najszybciej jak się da!! Podpisywałaś coś z nimi??

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Teraz to już nie ma żadnego losowania! Śpisz w drugim pokoju za te abrakadabra wczorajsze!!

Za tydzień?? Nie będę specjalnie kremu robić!!

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Ej baby, kupi mi coś któraś z City Deal??
Bo chciałam sobie sprawić żarełko z BSem, ale można tam płacić tylko z mBanku, BPH, Noredea, WBK, Inteligo, MultiBanku

Ja bym przelała kasę, a któraś by mi kupiła i później mailem przesłała kupon
ja mogę a konkretnie BS jakby co to pisz

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;20220472]

W zasadzie u mnie jest tak, że zdecydowanie wolę masło i uważam za zdecydowanie zdrowsze (czytałam o tym w necie wiele godzin ) ale tutaj u BS nie ma szans ale myślę czy by sobie nie kupować i mrozić, wyciągać malutka ilość na dwa dni a reszta niech siedzi w zamrażalniku, bo wiem, że na to rodzice BSa nie pójdą, chociaż dzięki mnie przerzucili się z ziemniaków na ryż. Niestety rodzice BSa są bardzo oszczędni i margaryna największa i najtańsza a ryż biały (i tak przemówiłam, żeby nie był najtańszy, bo to jeden wielki glut) a masło... pfff za dorgie, nie ma szans. Ryż tani to jo
Także obecnie nie używam nic
Jak teraz byłam w domu, to młody brat kupił masło i mogłam się delektować, bo smak ma przecudowny Margaryny nawet na nóż nie da się nabrać Jadłam ją do czasu kiedy nie wyczytałam w necie na ten temat...
[/QUOTE]

odwieczna wojna między masłem a margaryną ja wychodze z założenia, że wszyscy i wszytsko ma swoje wady i zalety, produkty spożywcze też masło dostarcza witamin, ma nieporównywalne walory sensoryczne itd, ale zawiera też cholesterol, więc nie powinny go jeść osoby starsze z powinowactwem do chorób układu krążenia. Z kolei margaryny są źródłem NNKT, ale mogą zachodzić procesy izomeryzacji trans(zwłaszcza w twardych margarynach), a one są bardzo bee. W każdym razie, bo nie chce was zanudzać ani się chwalić moją niby wiedzą niech każdy wybiera to co lubi nie należę do osób, które twrado walczą "to jest dobre, a to nie-nie możesz tak!" każdy odpowiada za siebie. Jedyne co, dzieci powinny jeść masło! No!

poza tym baaardzo dziękuję wam za ankiety już mam wszystkie
helcia86 jest offline Zgłoś do moderatora