Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - etorebka.pl - część X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-24, 15:44   #80
Danula
Zakorzenienie

Dot.: etorebka.pl - część X

Cytat:
Napisane przez an.ka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, straszna "torebkowa" rzecz mi się dziś przytrafiła
Byłam dziś w Zarze i kupiłam sobie tę torebkę (zdjęcie wklejone przez Kica. w wątku o Zarze). Niestety musiałam ją zwrócić, bo już po zakupie, w tramwaju, zauważyłam, że jest porysowana długopisem Oczywiście jak wróciłam do Zary, nie było już tych torebek, chociaż jak kupowałam niecałą godzinę wcześniej, były jeszcze dwie I pomyśleć, że nawet szłam już do kasy z inną torebką, ale wymieniłam w końcu na tą, bo tamta miała lekkie wklęśnięcie, które by się oczywiście szybko wyprostowało
Także zostałam bez torebki, bo teraz pewnie już mi się nie uda na nią trafić I pewnie to maźnięcie długopisem też bym jakoś doczyściła, ale wolałam nie ryzykować.
Pocieszcie mnie i powiedzcie, że ta torebka jest brzydka, za droga (129 zł po przecenie) i że i tak bym jej nie nosiła, bo nie mieści A4 I że mam już wystarczającą liczbę toreb i nie potrzebuję kolejnej

Jedyne co mi się w niej podoba to kolor Jakaś jest przeładowana-pikowana i łańcuch i wstążka Mnie się z zary tylko kilka torebek w ogóle podobało-ostatnio ta teczkowata w podobnym kolorze do tej na zdjęciu

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora