2010-06-24, 15:49
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :)
Cytat:
Napisane przez Axaxax
black-bubu a gdzie to takie jazdy Ci robili? w ktorym dokladnie hipermarkecie? ja pamietam jak dzis prace w avicie. to byly najgorsze miesiace mojego zycia. bylam tam najmlodsza i wszystkie starsze sie na mnie wyzywaly - mialam dzwigac worki z ziemniakami po 20 kg na plecach, krzyczeli na mnie, na skargi do szefostwa chodzili, torebkę mi przeszukiwaly. masakra nale uzbieralam na wakacje 
|
Cytat:
Napisane przez kicccia
O ja pierdzieleeeee! ale lipa  w którym to markecie?
Ja nigdy nie zapomnę jak dali mnie na arbuzy w sezonie. Promocja po 0,99zł  wyobraźcie sobie jak ludzie się rzucali....! były te ogromne skrzynie a ja musiałam im wybierać zanurzać się tam i kroić im, pakować warzyć  kolejki były gigantyczne...horror!!!!
ALE na wakacje uzbierałam 
|
W tesco na wielickiej. A pracowałam z Leader servis - nie ma co zrywam umowę i szukam czegoś innego. Najlepsze jest to , że mam dosyć dużą wadę wzroku -6 ale mam soczewy i nie widać no ale okulista zabronił mi dzwigać, wszystkie te baby miały wózeczki a my - jako worki z leadera traktowane byłysmy jak pomiot szatana, i jazda 12 kg na łapy i łazić po super markecie i jeszcze wyłóż to sobie człowieku na najwyższą półkę.
Kurde teraz non stop wysyłam c.v ale nic nie mogę znaleźć;(
Axa rozwaliłaś mnie z tym laptopem pochwal się , ładny ?
|
|