2010-06-24, 17:35
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wyprzedaże wiosna-lato 2010
Cytat:
Napisane przez Paulinak01
a ja jestem niezadowolona
nie było ani jeansowych ramonesek w pull ani marynarek nude w stradim
a w niedziele był komplet 
|
U mnie w pull&bear były te ramoneski za 59zł 
Cytat:
Napisane przez ania_wu
Podmuch_Wiosny nie wiesz może czy w New Yorker były już poprzeceniane stroje kąpielowe?
|
Tak już jakieś są przecenione.
Byłam rano w ZT, przed chwilą wracając z pracy weszłam jeszcze do bershki na marszałkowskiej,
Bershka lepiej zaopatrzona w ZT, było tam kilka rzeczy których np w ogóle nie widziałam na marszałkowskiej Ogólnie dużo jeansów za 69-89zł, spodenki 49zł, spódniczki w kwiatki 29zł (niestety najmniejszy rozm M), bokserki w kwiatki i inne takie raczej szmatkowe po 19zł, pozostałe po 29zł, podobnie jak bluzki z bufkami, ceny butów jak dla mnie nadal są wysokie, kurtki wszystkie te co były wcześniej w tych samych cenach 69-119zł, kardigany w motyw zwierzęcy 49zł, zwykłe też po 49zł ale tylko niektóre kolory.
Stradi tam dokładnie się nie przyglądałam bo nie miałam niczego upatrzonego ale z tego co zapamiętałam to t-shirty po 29zł, jeansy 69-79zł, sporo sukienek ale nie zwróciłam uwagi na cenę.
Pull&bear moim zdaniem najfajniej zaopatrzony, sporo sweterków 39-49zł, jeansy 79zł, t-shirty po 29zł, sporo kurtek po 59zł, fajne narzutki w kwiatki po 29zł.
New yorker tam raczej w większości szmatki ale da się wygrzebać perełki, bluzki motylkowate po 19zł, bokserki z falbankami 10zł-39zł, narzutki z falbankami (podobne do tych z h&m tyle,że z koronką na plecach) po 19zł.
Mi trochę udało się kupić Wieczorem wstawię fotki na zakupowym jakby ktoś chciał coś wypatrzeć
Edytowane przez snowhitee
Czas edycji: 2010-06-24 o 17:38
|
|
|