Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-24, 16:39   #1493
certina4
Wtajemniczenie

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

Cytat:
Napisane przez angluka Pokaż wiadomość
dzień doberek
mogę powiedzieć tym co trzymały za mnie kciuki że obroniłam się szczęśliwie na 4,5. także mgr już jest
Powiedzcie mi czy Wy jak kupowałyście suknie to też dopiero macie pierwszą wizytę w salonie miesiąc przed ślubem, żeby wziąć wymiary? bo ja się zdziwiłam że w 3 tygodnie uszyją suknie
gratuluję, witaj w gronie mgr
Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość

ja mam zadzwonic zeby umowic sie na przymiarke 3 tygodnie przed slubem ale mi ta suknie szyja w Hiszpanii w ustalonym rozmiarze, przysylaja tutaj do salonu i w salonie juz tylko robia niewielkie poprawki zebyd dopasowac konkretnie do mojej figury, wiec niewiele pracy i niewiele czasu to zajmuje

ja mam 2 kierunki mgr teraz bede bronic na socjologii, a licencjata na ekonomii

heh a my dalej nie poszlismy do spowiedzi cos sie wybitnie nie mozemy zebrac

a ja nadal na polu bitwy sesyjnej juz mi tylko 2 egzaminy zostaly chociaz juz bije rekordy szybkosc nauki kiedys uczylam sie zawsze dzien wczesniej, a teraz to juz dochodzi do tego ze wstaje rano przed egzaminem, ogladam notatki i ide zdawac i o dziwo z dobrym skutkiem lata praktyki hehe... jakbym dluzej postudiowala to moze by tylko godzinka przed egzaminem starczyla

u mnie z suknią tak samo, na 3 tyg przed pierwsza przymiarka, ale rozmiar zamówiony i tylko dopasują do mnie

Lain to powodzenia na tych egzaminach, u nas na prawie trzeba się było dużo uczyć, nie przypominam sobie żebym na jakiś egzamin uczyła się mniej niż 2 dni, a bywały też takie do których ludzie przygotowywali się po 2 m-ce

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora