2010-06-24, 17:28
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 11
[QUOTE=joanasz;20236977]Mozesz przejsc na III -ja mam zamiar tak zrobic, wyjezdzam do Polski 16 lipca, ale powinno sie wlasnie utrwalic wszystkie zgubine kg i wtedy na II, a przyznam ze chcialam zaraz jak wroce do Anglii -no coz zobaczymy w praniu.(tez sie boje ze w PL nic nie bede mogla znalezc w sklepach)
Cytat:
Napisane przez twinsplus1
,
Ja chodze tu
http://www.wlct.org/sport/rparena/rparena.htm
Ogolnie mam juz od dawna taka karte za ktora place 1.5Ł na rok -i za darmo mam basen np, wszyscy te karty mamy wyrobione.
Mozesz wtedy taniej kozystac ze wszystkich activity, ogolnie program nazywa sie Active Life
http://www.activeliving.org.uk/
wpisz swoj postcode powinno ci znalezc u ciebie.
Ja jeszcze dodatkowo jestem wiesz kierowana przez fizioterapeutke, mam wpisane ze przez GP -i place chyba mniej przez to -ok 3L za wejscie, za aquaaerobic jeszcze taniej -chyba.
Mozesz tez zaczepic swojego GP aby cie pokierowal -np, ze walczysz z nadwaga i tak dalej, potrzebujesz sie rozruszac bo masz jakies problemy - to sie nazywa Step for life -wlasnie ja mam taki program - ma trwac 12 miesiecy - tylko ja robie przerwe na wakacje- polecam, jestem monitorowana -wszystkie moje postepy beda sprawdzane przez speca - wiec sie ciesze.Jesli mi sie cos nie podoba to moga mi zmienic itd, narazie wszystko mi sie podobalo- ale no kondycha kiepska -ale wcale nie ma sie co dziwic. Mam nadzieje ze mnie do zycia przywroca. Jak to mi mowia moj mozg musi sie na nowo nauczyc koordynowac moje ruchy i czlonki 
|
dzieki za info, juz looknelam sobie i niestety u nas tego nie ma to chyba wasze takie regionalne tylko, ale poszperam u nas i zobacze co i jak moze znajde cos podobnego
Nothing is Impossible to a willing mind
|
|
|