Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - czyli jak przeżyć do wypłaty
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-24, 18:22   #1313
alazkrainy
Zakorzenienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - czyli jak przeżyć do wyp

Cytat:
Napisane przez graffka Pokaż wiadomość
A propo:jak sobie dajecie radę z Mundialem?Bo ja codziennie oglądam mecz z TŻ i przy okazji ćwiczę przez 1 polowe na stepperze a przez druga hula hop i komentuje jak jest jakis przystojniak na boisku
Mojego Tżta nie kręcą mecze (na szczęście) i oglądamy razem jakieś filmy
jak ja nie cierpię piłki nożnej

Cytat:
Napisane przez graffka Pokaż wiadomość

mowilyscie ze wy byscie swojemu kanapek nie robily ale dla mnie to nie jest męka bo moj TŻ zawsze mnie ladnie prosi czy mu zrobię?Nigdy nie marudzi na to z czym dostanie kanapkę a ostatnio jak nie zjadł jednej to tak się mnie bał ze zjadl ją do zupy i gorąco twierdzil,że ma akurat wielką ochotę na chleb A jaki jest dumny jak mowi w pracy że żona mu kanapki zrobiła (a koledzy maja przewaznie jakies suche buly z jogurtem), jak raz kiedys nie bylo chleba i poszedl bez kanapek to koledzy zartowali że chyba się w nocy nie postaral
pewnie, że bym zrobiła, ale Tż musiał by z rana czekać aż się uczeszę, umaluję, a tak on robi śniadanie i kanapki do pracy, a ja w tym czasie swoje i wszyscy sa zadowoleni
jak wstaję w weekendy do szkoły to nie gonię Tż żeby mi kanapki z rana robił oj była bym wtedy zołza jakbym kazała mu wstać...
Cytat:
Napisane przez molasses disaster Pokaż wiadomość
też mi się wydaje, że najlepszy sposób na kompromis to poszukanie taniego miękkiego papieru ... bez przesady, nie musi mieć chyba perfumowanego i w kolorkach , a miękko też będzie miał ...

nie chcę wprowadzać ekstremalnej opcji w postaci osobnych rolek papieru
zgadzam się, my teraz testujemy biedronkowy nie jest zły i chyba 4 zł za 8 rolek

alazkrainy jest offline Zgłoś do moderatora