Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - RPA 2010-są tu jakieś kibicki? ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-24, 20:00   #2193
201605040950
Konto usunięte

Dot.: RPA 2010-są tu jakieś kibicki? ;)

Cytat:
Napisane przez Melodia mgieł nocnych Pokaż wiadomość
No to jestem uszczęśliwiona Włosi i Francuzi za burtą!!!
Ja też
Przynajmniej jest ciekawie i są nieoczekiwane rozstrzygnięcia nie żebym miała coś do Włochów czy Francuzów, ale jakoś specjalnie im nie kibicowałam

Cytat:
Napisane przez liquefy Pokaż wiadomość
ciekawe ten mundial, chyba nikt nie przewidział, że faworyci tak szybko poodpadają. aobczymy co bedzie dalej
No właśnie, jak ktoś przewidział odpadnięcie Włochów i Francuzów, to musiał być naprawdę dobry, jakby mi to ktoś powiedział przed Mundialem to bym go wyśmiała

Cytat:
Napisane przez pannafu Pokaż wiadomość
Też nie lubię Kryśki!

Boże. Ale karykaturę znalazłam .
Ja też nie

Cytat:
Napisane przez pannafu Pokaż wiadomość
Ja się będę modlić za zwycięstwo Hiszpanów, bo łatwej przeprawy z Chile mieć nie będą. Eh..
Ja też, ale mam nadzieję, że się zbiorą w sobie, bo jeżeli oni by odpadlii (tfu tfu) to ja zwątpie w sens wszechrzeczy

Cytat:
Napisane przez Nealinne Pokaż wiadomość
Ja się Francuzom nie dziwię Zastanawia mnie tylko czemu to właśnie Henry pojechał na dywanik do prezydenta...
Wytypowali go, pewnie przegrał w marynarza

Dzień dobry
wbijam się, rozpycham łokciami i znajduję trochę miejsca dla siebie na tym wątku, mam nadzieję, że nie będziecie miały mi tego za złe
Kilka słów o sobie
Ola kibicuje od dawna Hiszpanii i Argentynie, ale prawie w każdym meczu staram się mieć faworyta bo jak komuś kibicuje, to jakoś lepiej mi się ogląda
201605040950 jest offline Zgłoś do moderatora