Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - OUT z meliny.. Czas wyjść na pole i wykopać brylantowe ziemniory! Zazdrośnice cz. 19
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-25, 08:52   #4190
Gleniusia
Zakorzenienie

Dot.: OUT z meliny.. Czas wyjść na pole i wykopać brylantowe ziemniory! Zazdrośnice c

Hejo

A ja się dzisiaj trochę denerwuję, jadę do studium żeby mi ocenę z angola przepisali...ponoć mogą być jakieś problemy (chociaż jak na początku roku załatwiałam podania itp to niby wszystko miało być w porządku...), boję się, żeby przez taką głupotkę nie robili mi problemów z zaliczeniem roku...proszę o wsparcie kciukowe, coby wszystko się udało

Wczoraj była taka piękne tęcza, Tż aż wlazł na dach żeby ją sfotografować, ale nie dało się objąć na jednym zdjęciu nawet...pierwszy raz taką cudowną widziałam, wyraźna, kolorowa, ogromna...no po prostu cud natury

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------

Carmi, Choji, Skimos

Madzia, będzie dobrze, jak się zobaczycie to wam przejdzie a co do praktyk to kto wie, może w przyszłości jeszcze będziesz z nią pracować?
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora