2010-06-25, 08:55
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Uroki ciąży czujemy, a jesienią się rozpakujemy :) WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz
witajcie
zbieram się zaraz na targ i zobaczę czy u mnie jakieś koszule będą i przy okazji jakieś warzywka się kupi 
Pomi kurde dziwne,że dostałaś 75g i miałaś tylko po godzi,powinnaś mieć po godz i 2h a synio jeszcze się odwróci niektóre dzieciaczki troche pozniej sie odwracaja trzeba byc dobrej mysli 
ja to miałam 50g a nadal nie wiem jakie wyniki,bo 8 lipca dopiero do gina,a że to na nfz to do ręki mi nie dadzą tylko do wizyty muszę czekać,kurde martwie się,bo może mi za wysoka wyszła czy jak będzie trzeba tą 75g robić a to już będzie trochę poźno
vanilia pierwszy raz słysze,że u gina się przebiera w coś,ale widać,ze są takie miejsca
a co do kupki dziewczyny nie stresujcie sie tak chodź pewnie każda sie stresuje,ale będąc na porodówce ten wstyd znika i nawet jakby się wydarzyło to kobieta wszytsko jedno,a położne lekarze widzieli to nie raz
u mnie w szpitalu nie robia lewatywy,wiem,że w niektórych trzeba obowiązkowo
pozdrawiam
|
|