Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Uroki ciąży czujemy, a jesienią się rozpakujemy :) WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-25, 08:58   #2463
Mpik82
Rozeznanie

GG do Mpik82
Dot.: Uroki ciąży czujemy, a jesienią się rozpakujemy :) WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz

Hej dziewuszki
WItam sie z rańca, dziś lece do alergologa bo coś mnie zaczyna męczyć alergia i nie wiem co mogę wziąść
w ogóle jaka akcja, dzwonie w srode do rejestracji i pani mi mowi, ze najblizszy termin to listopad ja mowie, ze jestem w ciązy i listopad to raczej odpada.... a ona, ze nic na to nie poradzi. Więc się wkurzyłam, wsiadłam w auto i pojechalam do przychodni, weszlam do lekarza, mowie jaka jest sprawa, a on ze niestety dzis mnie mnie nie przyjmie bo urwanie glowy ma, ale mam isc do rejestracji i maja mnie gdzies wcisnac- no i sie udalo piatek 10.35 hehe,... a nie listopad... normalnie wszedzie trzeba tupać nogą...

co do staników, kosmetyków pizamek.. nie mam czasu o tym myslec. remont pokoju jest okropny, mimo, ze moj P robi większość, to ja musze słuchać, jak on ma juz tego dośc.. i chyba bardziej mnie to męczy.. Na dzis malowanie sufitu( nie latwa sprawa, bo sufity łukowe, półokrągłe, a pokoj dośc duzy...) a potem sciany i chyba jednak zrobimy taki lososiowy,, mamy z innego pokoju farbe, tam był pomarancz, dodamy wiecej białej i zaoszczedzimy na farbie he.. a co..

Edytowane przez Mpik82
Czas edycji: 2010-06-25 o 09:08
Mpik82 jest offline Zgłoś do moderatora