2010-06-25, 09:40
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Uroki ciąży czujemy, a jesienią się rozpakujemy :) WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz
Cytat:
Napisane przez Klarissa
A tak sobie myślę teraz, ze najbardziej to nie lubię takich jego jednych krótkich spodenek, ale źle się będzie rodzić przez nogawkę 
|

Cytat:
Napisane przez waniliaania2009
Hermana sa bez rozmairow rozciagaja sie od 60-120 cm w biodrach. Ja kupilam tez majtki jednorazowe- nosze M wiec kupilam L. Koszule nocne- idealna jak mierzylam byla M ale pani poradzila mi XL bo brzuch urosnie jeszcze a roznicy nie ma az tak wielgachnej.
Dziewczyny bo kiedys pisalyscie o jakis ochronach na sutki gdy dzidzius pogryzie, beda krwawic....nie wiem czy to pisalyscie wy czy na innym forum. Chcialabym takie kupic ale widzilam tylko z avent i sa dwa rozmiary a skad mam wiedziec jakie czy mniejsze czy standardowe?o tu tez znalazlam http://www.2o2.pl/c,pl,50_134,2,1,0,...ki-piersi.html
|
majty Hartmana mają rozmiary ja mam 60-80cm i jak je rozciągnę to śmiało zmieszczą się na osobę która nosi nawet rozmiar L
A osłonki mam z Aventa małe i na moje piersi są akurat, no a brodawki to mam takie standardowe 
Pomi żeby w 30 tygodniu martwić się tym że Mały się nie obrócił? Ma jeszcze dużo czasu i proszę mi tu dziecka nie stresować. Bardzo rzadko zdażasię, że dziecko się tak wcześnie obraca, ma czas między 32-36tyg. ( skończonym) a często nawet kilka dni przed porodem się odwraca, więc proszę mi sie tu nie zamartwiać, bo moja Mała też jeszcze w poprzek pływa, ale ginka mówi że na tym etapie to normalne, więc uszy do góry
|
|
|