Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. V :-))
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-25, 10:01   #2605
Edzia400
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. V :-))

[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;20239265]szkoda, że się nie ujawniaja...

to ja kilka smsków zapodam:

od Silpe:
Witam, ja i Gabryśka czujemy się dobrze, planowo wychodzimy w piątek. Młoda jest cudnym niebieskookim ssakiem, natomiast ja uczę się jej obsługi. Moje samopoczucie byłoby lepsze gdybym mogła normalnie chodzić, a nie jak skrzyżowanie kaczki z gejszą. :-0 Pozdrawiam wszystkie, odezwę się jak wrócimy do domu. Dziewczyny następne w kolejce- trzymam kciuki.

od kasiaaX:

Witam, ja nadal 2w1 :-( Mała nie chce wychodzić. Żadnej akcji. 2 próby Smiyha nic nie dały, teraz mam test 2-godzinny oksy. Jeśli nic to dopiero w poniedziałek kroplówka. Wieczna ciąża. Chyba jestem ewenementem. Pozdrawiam nierozpakowane (jeśli takowe zostały) i nowe mamusie.

od marticzka:
Wczoraj o 18:35 przyszło na świat 3420g i 53cm naszego szczęścia. Hania zrobiła tatusiowi prezent o porodzie tylko tyle, że myślałam, że umieram. Z plusów- ochronione krocze.

GRATULUJEMY !!!!

i jeszcze jeden sms-z wczoraj z późno wieczorem- od Gringo...
hej. u mnie akcja porodowa zaczęła się rozwija. Skurcze mam co 7-8 minut. czop cały odpadł 5 godzin temu. Rano miałam masaż szyjki i myślałam już, że umrę po nim. :-/
i sprzed kilku minut:
Dalej czekam na rozwój akcji. Skurcze mam co 5-6 minut. Szyjka zgładzona, ale rozwarcie nadal na 2cm. Mam nadzieję, że jutro będzie po wszystkim. [/QUOTE]

Slpe juz po wszystkim teraz to tylko sie cieszyc dzielna mama
i chyba nie jest tak zle bo dalej tryskasz swietnym humorem

kasiaaX kochana my tu trzymamy kciuki ze cos ruszy nie martw sie na szczescie wiecznych ciaz nie ma

marticzka
Gratulacje

Gringo wchodze tu z nadziejea ze jestes po wszystkim trzymam mocno kciuki

http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014
Edzia400 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując