Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - jak ja sobie poradze?? czy dziecko to koniec swiata dla mlodej osoby??
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-25, 22:57   #130
Ruda101
Raczkowanie

Dot.: jak ja sobie poradze?? czy dziecko to koniec swiata dla mlodej osoby??

A ja powiem tak...Przeżyłam to samo tylko w wieku 18lat i moja sytuacja wyglądała troszke inaczej bo mój facet skakał z radości...Jednak ja byłam ZAŁAMANA,płakałam,myślała m żeby się zabić oj boże jaki to mi nie przychodziły pomysły do głowy lecz nie pomyślałam o aborcji...po miesiącu emocje opadły,rodzice byli bardzo wyrozumiali(co było dla mnie SZOKIEM)I myśl o dziecku stała sie przyjemnością czymś wspaniałym choć na początku nienawidziłam siebie i tego dziecka.I pewnego dnia rano(w jakimś 6 tyg)obudziłam się z lekkim plamieniem,w szpitalu kazali mi 2h czekać w kolejce,krwawiłam coraz gorzej w końcu zemdlałam i się mną zajeli ale nie było co ratować.I dopiero wtedy zaczeła się tragedia płakałam po nocach,obwiniałam siebie że tak wcześniej mówiłam!Nie życzę tego nikomu!!!!Teraz mam 22lata i nie ma tygodnia żebym nie pomyślała i nie zapłakała czy to chłopiec czy dziewczynka,jak by teraz wyglądało!!Staram się teraz o dziecko od 4 miesięcy i nic!i nie potrafie zrozumieć twojego faceta!Mój ma 20 lat i dziś gdy usłyszał że chyba nam się udało był wniebowzięty!
Troszkę się rozpisałam jeśli za dużo to przepraszam
Życzę Ci z całego serca szczęścia i dużo dużo siły!Żeby twój facet zrozumiał co może stracić!!
Ruda101 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując