Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - przetłuszczające się włosy- WATEK ZBIORCZY
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-26, 17:12   #3670
Chatul
ma zielone pojęcie

Dot.: przetłuszczające się włosy- WATEK ZBIORCZY

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
A apropos cyklu wyczytałam wczoraj ze właśnie w drugiej połowie organizm zwiększa produkcję łoju, więc u mnie się to zgadza...
No to najwidoczniej u Ciebie faktycznie cykl ma duży wpływ na produkcję łoju. Bywa i tak, niestety.

Cytat:
Napisane przez maddzia007 Pokaż wiadomość
Nie wiem czemu odebrałaś mojego posta jako atak. Zapytałam z ciekawości jak można wytrzymać tydzień bez mycia i przez 3 dni chodzić z tłustymi włosami bo nie wychodzi się do ludzie. Może dlatego że ja codziennie mam kontakt z innymi to nie mogę sobie tego wyobrazić.
Spokojnie, odebrałam Twój post bardziej jako drobną uszczypliwość (; Nic się nie stało. Mam nadzieję, że ja Ciebie nie uraziłam niczym.

Jak już pisałam- u mnie codzienne mycie powodowało, że już w połowie pierwszego dnia niezły łój na głowie miałam, także i tak nie prezentowałam się dobrze. Teraz o wiele lepiej jest

Cytat:
Napisane przez leki Pokaż wiadomość
Chatul który szampon najlepiej działa na Twoje włosy?
Różne szampony. Ale powiem szczerze, że żaden nie zmininmalizował znacznie mojego przetłuszczania. Staram się nie wybierać szamponów, które dodatkowo przetłuszczają włosy.
Lubię wszystkie ziołowe- Barwa, Fitti, Familijny Teraz mam Lorysa do kręconych i falowanych włosów, i też jest dobrze.

Cytat:
a nie masz moze łojotoku przypadkiem??
Wątpię.