2010-06-26, 17:12
|
|
ma zielone pojęcie
|
Dot.: przetłuszczające się włosy- WATEK ZBIORCZY
Cytat:
Napisane przez viki1988
A apropos cyklu wyczytałam wczoraj ze właśnie w drugiej połowie organizm zwiększa produkcję łoju, więc u mnie się to zgadza...
|
No to najwidoczniej u Ciebie faktycznie cykl ma duży wpływ na produkcję łoju. Bywa i tak, niestety.
Cytat:
Napisane przez maddzia007
Nie wiem czemu odebrałaś mojego posta jako atak. Zapytałam z ciekawości jak można wytrzymać tydzień bez mycia i przez 3 dni chodzić z tłustymi włosami bo nie wychodzi się do ludzie. Może dlatego że ja codziennie mam kontakt z innymi to nie mogę sobie tego wyobrazić.
|
Spokojnie, odebrałam Twój post bardziej jako drobną uszczypliwość (; Nic się nie stało. Mam nadzieję, że ja Ciebie nie uraziłam niczym.
Jak już pisałam- u mnie codzienne mycie powodowało, że już w połowie pierwszego dnia niezły łój na głowie miałam, także i tak nie prezentowałam się dobrze. Teraz o wiele lepiej jest 
Cytat:
Napisane przez leki
Chatul który szampon najlepiej działa na Twoje włosy?
|
Różne szampony. Ale powiem szczerze, że żaden nie zmininmalizował znacznie mojego przetłuszczania. Staram się nie wybierać szamponów, które dodatkowo przetłuszczają włosy.
Lubię wszystkie ziołowe- Barwa, Fitti, Familijny Teraz mam Lorysa do kręconych i falowanych włosów, i też jest dobrze.
Cytat:
a nie masz moze łojotoku przypadkiem??
|
Wątpię.
|
|