Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Cel: 5kg do 1.08! Bikini czeka ;) MŻ WR!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-28, 14:07   #71
Lagunaaa
Wtajemniczenie

Dot.: Cel: 5kg do 1.08! Bikini czeka ;) MŻ WR!

Cytat:
Napisane przez Essali Pokaż wiadomość
Biorąc pod uwagę, że na boczki polecają właśnie takie kręcenie, to podejrzewam, że to też dużo daje. Jest przecież takie ćwiczenie, raz w jedną się kręci, raz w drugą stronę.

a wiesz, że truskawki są bardzo dobre na odchudzanie?

ja na razie jestem po brzuszkach i półgodzinnym rowerku.
nie dam rady naraz przejechać trzech godzin, nie ze względu na zmęczenie, ale na nudę. Na normalnym rowerze to szybko mija, a na stacjonarnym się dłuży.

Piję czerwoną herbatę, skończyłam pić tą butelkę wody na rowerze i jestem z siebie zadowolona.
Dziś na obiad naleśniki. Z dżemem zjem, bo u babci jest taki domowy bez chemii i cukru.
ooo to idę jeszcze ze dwa kg kupię hehe ogólnie uwielbiam lato bo mogę cały dzień przeżyć na truskawkach, czereśniach czy też innych owockach tak jak dziś-jest 15 a ja zjadłam truskawki, activie i dwie kromki razowego i nie jestem głodna co do wody, to ja piję 1,5 l dziennie + kilka szklanek zielonej herbaty. Czerwonej nigdy nie próbowałam... jest podobna do zielonej??

Cytat:
Napisane przez agusiaaa1989 Pokaż wiadomość
a ja dziś na obiad kotlety sojowe i sałatka warzywna mniam już się nie moge doczekać
jak robisz kotlety sojowe?? na opakowaniu każą smażyć, no ale ja wolę unikać smażonego, a takie same gotowane stają mi w przełyku

..
Podejdź jeśli chcesz,
pokochaj jeśli potrafisz...
Lagunaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując