Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Duzo pije
Wątek: Duzo pije
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-28, 20:24   #2
Asiuulka89
Zakorzenienie

Dot.: Duzo pije

Cytat:
Napisane przez madziorek175 Pokaż wiadomość
Moja corka ma niecale 6 miesiecy. Nie pije mleka bo niechce, i nic nie chce jesc. Zje jakies 120 ml jakiegos deserku i to wszytsko obiadkami pluje tylko ale co mnie martwi to to ze potrafi wypic w ciagu dnia 8 butelek po 300 ml wody czy sokow lib herbaty ogolnie byle co ale byle mokre. Co moze jej byc bo nie wiem co robic mam....
moze warto byloby sie przejsc do pediatry? moja ma prawie 5 miesiecy a od miesiaca mleka nie pije z jedzeniem tez niezaciekawie ale porpstu znalazlam sposob na nia a przybiera Ci na wadze? bo jesli nie je to pewnie chudnie badz waga stoi.. moze akurat smaki obiadkow jej nie podchodza moze warto sprobowac zegos innego? nie wiem gotujesz sama czy dajesz sloiczki? bo ja chcialam sama ale ona tym pluje woli sloiczkowe.. musisz probowac takie moje zdanie

ps. woda nie zapycha ale soczki i herbatki tak bo sa slodkie jesli ona tyle wypija to sie zapycha tymi napojami ja bym odstawila tyle butli a w zamian dawala 2 butle wody po te 300 ml (bo pic musi jesli mleka nie pije bo sie odwodni : )jak piszesz i poczekala az zglodnieje.. czasem trzeba dziecko przetrzymac bo inaczej ebdzie

Edytowane przez Asiuulka89
Czas edycji: 2010-06-28 o 20:27
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując