Wątek
:
Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX
Podgląd pojedynczej wiadomości
2010-06-29, 08:43
#
2015
martucha84
Zakorzenienie
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX
SAMBA
witaj
ciesze sie ze maz znalazl prace
bardzo dobrze rozegralas ta sytuacje w pracy super! dasz rade
a co do wakacji.. ciezki temat...
Sysunia_d
a prosze
Gucia0987
dziekuje.. co do farb.. trzeba bylo sie jakos ratowac
Cytat:
Napisane przez
Madzialenka12344321
Marta
ale nowa farba wszystko pokryła? Czy to była wina sciany czy farby nobiles? Nowe farby (te z mieszalnika) bierzecie lateksowe czy akrylowe?? My niedługo musimy kupic farby i tak sama nie wiem: lateksowa, akrylowa. dekoral, nobiles?? Chcemy kupic gotowe, bo to mieszkanie przejsciowe, wiec nie chce wydawać duzo kasy.
pokryla wszytko idealnie i rowno wiec nie wiem czemu tak.. gdzes wyczytalismy ze moze wina poprzednich tynkow ze mialy cos dodane do siebie.. ale nie wiem moze tak jak pisala daysy przez walek.. nie powiem.. nobiles lakeks nie pokryl, deckers z mieszalnika lateksowa pol matowa tak.. ale nie mamy pewnosci czy deckers to pokryl bo nalozylismy juz tak naprawde 4 warstwa czy pokrylo bo farba byla lepsza.. tak naprawde niechcielismy juz ryzykowac z tansza zeby potem nie musisz malowac kolejny raz...
jeszcze dzis koncowka i sie przenosimy do sieie..
zaczynam sie powoli stresowac obrona a nawet nie powoli... a szybko.. juz mam w brzuchu robaki a to dopiero jutro....
Wyślij prywatną wiadomość do martucha84
Znajdź więcej postów martucha84