2006-06-09, 17:59
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Stepper Skrętny-poważny Problem !!!!
Cytat:
Napisane przez Monia-22
Witam!
Mam stepper skrętny (na pudełku napisane stepper twister-to chyba to samo prawda?)-jednak wydaje mi się że mam złe ustawienia. Mam lekki opór (najmniejszy) ale mogę cwiczyć na nim tylko 5 minut-bo jakoś dziwnie są skierowane w dół te całe pedały....i strasznie bolą nogi-a najgorsze jest to że nie mogę ćwiczyć prosto tylko muszę być pochylona bo inaczej nie daje rady...Dodam ze na mojej instrukcji napisane jest żeby ćwiczyć dziennie 5 minut a jak juz się nabierze kondycji i wprawy (dla tych zawodowców) to 10 minut-dziwi mnie to....bo zazwyczaj tłuszcz się spala po 30 minutach-czyż nie????A na moim idzie ćwiczyć bardzo krótko-właśnie tak do 5 minut-nie wiem-moze mam źle zamontowane...strasznie bolą mnie stopy i cięzko ćwiczyć tak-czy któraś z was tak ma-naprawdę 5 min to max.....ćwiczę w adidasach....a jak czytam ze cwiczycie 40, 50 min. to mi aż słabo -bo u mnie nie idzie.Dodam że kondycję mam dobrą bo ćwiczyłam na normalnym stepperku własnie tak długo i wszystko było ok....co mam zrobic??????Dlaczego na tym steperze jest wskazówka zeby 5 minut ćwiczyć?Czy to nie jest stepper skrętny?????
|
Ja też mam taki, że 15 minn to max. Chociaż na początku to po 10 min myślałam że umrę Ale myślę że nie powinno sie też z tym czasem ćwiczenia przesadzać, bo mi np. zaczęły sie rozrastać łydki Tkże lepiej sobie ćwiczyć 5-10 min dziennie + jakieś inne aeroby na spalanie tłuszczyku
|
|