Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - My się jeździć nie boimy i po drogach się wozimy! - mamy już prawo jazdy - cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-29, 15:44   #830
Papiszynka
Zakorzenienie

Dot.: Amatorki - czyli mam prawo jazdy i co dalej? - cz. II

Mam wstepne info ze cikus bedzie zyl hehe

Dziewczyny a wezcie mi powiedzcie taka rzecz, bo mnie to trapi i boje sie, ze sprzeglo dobije. Jak ruszacie to szybko puszczacie sprzeglo? bo jak tak z 2 dobre sekundy trzymam troche wcisniete, jak juz lapie i puszczam do konca dopiero, jak sie rozpedze bardziej. To samo jak parkuje - zazwyczaj sie zatrzymuje, wrzucam 1 no i w sumie przez caly czas nie puszczam sprzegla do konca bo wtedy, tak sobie mysle, ze mam wieksza kontrole zeby w odpowiednim momencie je wcisnac i zahamowac szukam sobie po necie, jak to powinno wygladac, ale nic nie jest w 100% jasno dla mnie opisane... na kursie parkowalam bez gazu na polsprzegle takze coz

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

cinkus moj kochany zrobiony, rozrzad, uszczelka i olej wymienione, silnik wyczyszczony z oleju, takze moge juz jezdzic spokojnie, jestem przeszczesliwa D za godzine TŻ go odbierze jeszcze tylko wymienic opony, przerejstrowac, zalatwic ubezpieczenie no i oczywiscie zamontowac jakis system audio
Papiszynka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując