Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - etorebka.pl - część X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-29, 16:11   #617
martini.
Zakorzenienie

Dot.: etorebka.pl - część X

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
nienawidzę ptaków ...... :pala :
Co się stało??

Cytat:
Napisane przez Mondzia Pokaż wiadomość
Ubieram się najczęściej - jeansy proste bądź rurki + t-shirt/ top/prosty sweterek + klasyczne szpilki. Kolory - różne, jasne - dużo bieli.
No to niestety, to nie zawęża kręgu Bo będzie Ci większość torebek pasować Wybieraj tą, którą pokochasz

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
martini. : dziękuję za dokładną odpowiedź ja myślę nad naukami politycznymi, specjalizacja dziennikarstwo , bądź filozofią lub zwykłym dziennikarstwem i kulturoznawstwem i filmoznawstwem nie wiem jeszcze co wybiorę, muszę to przemyślec przez wakacje.
Nie ma za co Szczerze mówiąc, to każdy z tych kierunków, które wybierasz, to trochę taka produkcja dyplomu. I do każdego z nich będziesz musiała dołożyć mocny pomysł na siebie i parcie do realizacji, bo (szczerze), to takie kierunki, bez których świat się łatwo obędzie, a związać z nimi życie będzie trudno. I mówię to z cała odpowiedzialnością słów. Wszystko to takie trochę "sztuka dla sztuki". Widzę, że chcesz się zakręcić w okół dziennikarstwa - też miałam taki plan (i do tej pory go mam ). Tylko mi ktoś mądrze poradził, jak szłam na studia, że żeby być dziennikarzem, to trzeba mieć coś ciekawego do powiedzenia, a warsztatu można nauczyć się wszędzie. I to jest prawda, dyplom jest świstkiem, który zweryfikuje życie, jak się ma pasję i pomysł, to się zawsze da. Ja poszłam na ang głównie dlatego, że wyszłam z założenia, że język to dobra inwestycja. Jak już mniej więcej sobie ułożyłam inne sprawy i nie jest tak, że z głodu umrę, mogę myśleć o życiu z pasji. Ale to już zupełnie inna perspektywa.

Życzę dobrych wyborów, nie jest łatwo, ale to też nie koniec świata

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Mondzia Pokaż wiadomość
Super. A ten kod wpisuję przy zakupie, tak? I odlicza mi 5 % ceny?

Muszę się przespać z tą myślą o Simon i ewentualnie jutro po nią kliknę.

Płaci się przelewem, czy kurierowi? Wybaczcie zacofanie - nigdy nie zamawiałam nic ze sklepu internetowego...
Przy zakupie, jak przelewem, to robisz przelew, jak przy odbiorze - to kurierowi.

Przy zakupie wpisujesz kod, bo zakręciłam Tam Ci się pojawi okienko i automatycznie Ci odliczy 5%.

Martini sio! do notatek!!!

Edytowane przez martini.
Czas edycji: 2010-06-29 o 16:12
martini. jest offline Zgłoś do moderatora