2010-06-29, 16:29
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: FILMIKI "urodowe" na youtube. czy ktos tez jest ich fanka??
Cytat:
Napisane przez Joanna_Klich
Proste... ten kto nie ma sam nic do zaoferowania jedzie po innych ile się da.
|
Cytat:
Napisane przez Joanna_Klich
Gdybym nie miała nić do zaoferowania, kręciłabym nic na YT to po pierwsze. Po drugie każdy może rzucić krytyką ale zastanówmy się do kogo ją kierujemy i jak ona brzmi... Wasza jest poniżej poziomu do dzieci. To normalne? żeby dorosłe kobiety naśmiewały się z dzieci? Przytaczam Ci cały temat, który sugeruje, że zebrało się tutaj całe kółko wzajemnego popierania siebie...  A jak ktoś wyjdzie po za to jest niedobry. Podobnie jak na YT w pewnym sensie u niektórych youtubowiczek. Im powiedziałam to samo, Wam także mogę. Spójrzcie na to z punktu innej osoby... Gadacie w kółko o jednym i tym samym aby tylko posta napisać? Tak jakby innych tematów nie było. Myślałam, że z forum można się czegoś dowiedzieć, a tutaj jak wejdzie ktoś obcy kto będzie zainteresowany YT to pomyśli sobie że filmy kręcą same dzieci 
|
Aha czyli jak my krytykujemy to znaczy, że nie mamy nic do zaoferowania. Jak Ty krytykujesz to jest co innego, bo masz cos do zaoferowania, bo robisz filmiki. No ciekawa teoria nie powiem.
A jak wejdzie ktoś obcy to znajdzie mnóstwo ciekawych linków wartych obejrzenia.
Mam wrażenie, że robisz z siebie ofiarę. Na tym wątku i na YT. Ty taka odważna, podajesz swoje imię, nazwisko, pokazujesz zdjęcie a my tchórze, zakompleksione posługujące się nickami.
|
|