Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Nowa szafa Twojego BUTIKU :)
Wątek: Wymienię Nowa szafa Twojego BUTIKU :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-29, 15:34   #1
butik_online
Zadomowienie

Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.

Nowa szafa Twojego BUTIKU :)

UWAGA WAŻNE PONIEWAŻ NIE MAM OSTATNIO ZA WIELE WOLNEGO CZASU PRZESYŁKI WYSYŁAĆ BEDĘ TYLKO RAZ W TYGODNIU I TAK SAMO NIE ZA CZĘSTO BĘDĘ TU ZAGLĄDAĆ WIĘC PROSZĘ NIE PISZ KILKA RAZY TEGO SAMEGO BO JEŻELI NIEOPDOWIEDZIAŁAM TO OZNACZA ŻE JESZCZE NIE ZAJRZAŁAM NA FORUM

Krótki regulamin:
NIE CIERPIĘ BYĆ IGNOROWANA- Ty raczej też nie, więc miej to na uwadze!
*Pytaj o wszystko zanim się zdecydujesz na wymiankę bo potem nie zamierzam tłumaczyć 'a dlaczego to, dlaczego tamto...'chcesz coś wiedzieć to zapytaj to nie boli! Nie bedę ponosić odpowiedzialności za Twoje niedopatrzenia i niedopytania o jakiś szczegół.
*Ciuchy wysyłam listem poleconym ekonomicznym
* Jeżeli już wymienimy się adresami a Ty zrezygnujesz to nie interesują mnie Twoje tłumaczenia, wystawiam negatywa- nie potrzebnie tracę czas na coś takiego
* Nie ukrywam wad i wymagam tego również od Ciebie
*Proszę odpisywać u mnie, gdyż nie przeglądam wszystkich wątków. Odwdzięczę się tym samym
*Nie odmieniam się
*Ubrania piorę przed wysłaniem
* Więcej zdjęć dodam na prośbę, szczegółowe wymiary również
*Przy nie których ubraniach odcięte metki, ponieważ nie znoszę jak mnie coś drapie
*nie rezerwuję ciuszków kto pierwszy ten lepszy
*rzeczy wymienione zaznaczam na szaro
*noszę rozmiar XL lub 42/44 więc nie proponuj mi mniejszych bo nie bedę się wymieniać na siłę

Jeżeli masz wiecej niż 40 przekupek wysyłam pierwsza,jednak jeśli nie masz tylu wysyłamy jednocześnie lub ewentualnie jezeli różnica przekupek jest większa niż 20 mogę wysłac pierwsza ale Ty wysyłasz zaraz po otrzymaniu skanu nadania.Jeżeli masz mniej przekupek ode mnie lub negatywa bądź ostrzezenie wysyłasz PIERWSZA! Nie będę ryzykować że zostanę oszukana.
Jeżeli Ty otrzymasz paczkę a ja nie zgłaszam sprawę na POLICJĘ,więc zanim zechcesz mnie oszukać zastanów się nad tym.

MOJA WISHLISTA
1. Ołówkowa spódnica
2. Spódnica tulipan
3. Sukienki każdego rodzaju
4. Legginsy a'la jeans
5. Cienki kardigan najlepiej jasny ale innymi też nie pogardzę
6. duża biżuteria, długie wisiory
7. kolorowy bluzki, bluzeczki i topy
8. Rurki jeans
9. Bermudy

ciuszki:https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post23646183

linki do WISH i wątku książkowego w 1. poście