Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - jak ja sobie poradze?? czy dziecko to koniec swiata dla mlodej osoby??
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-29, 21:22   #146
zgredzica59
Przyczajenie

Dot.: jak ja sobie poradze?? czy dziecko to koniec swiata dla mlodej osoby??

Jestem ciekawa co się dzieje u Wery czy jakoś ułożyła sobie życie.Żal mi tej dziewczyny ze trafiła na takiego nieodpowiedzialnego bubka ,samoluba Na twoim miejscu powiedziałabym wszystko rodzicom to nie jakieś potwory.Na początku pewnie będą zaskoczeni i nie zadowoleni ale to po jakimś czasie przejdzie.Rodzice potrafią wszystko wybaczyć.Z drugiej strony zazdroszczę ci (pozytywnie ) tej ciąży mam za sobą poród i śmierć dziecka i dwa poronienia po których juz nigdy nie miałam dzieci i już ich nie będe mieć!! .Wierz mi życie bez dzieci jest puste tak żyjesz bo żyjesz wstajesz ,pracujesz jesz ,śpisz itd.Owszem spotykasz sie ze znajomymi ale to nie to o czym myślałam ,marzyłam.Nigdy tez nie będę babcią więc także zazdroszczę twojej mamie (tez pozytywnie).W życiu różnie sie układa wierzę że i tobie wszystko sie uda i poukłada.Jeszcze znajdziesz swoja połówke która pokocha ciebie i twoje dzieciątko.Nie wiąż sie z mężczyzna -rozkapryszonym dzieciakiem bo ucierpisz i wysłuchasz obelg .Po co masz ciągle wysłuchiwać jaką ci zrobił łaske że jest z tobą ze sie ożenił?Życzę ci powodzenia i tego aby ułozyło ci się życie jak nalezy i co najwazniejsze żeby dzieciątko było zdrowe.
zgredzica59 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując