2010-06-30, 09:13
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sabat zazdrośnic, czyli jak zamienić oko jaszczurki w brylant. Część XXI
Cytat:
Napisane przez najfajniejsza
kurczę, tak myślę o tym, co P. mówił rano, i chyba to zwaliłam... teraz on się czuje pewnie taki olany i w ogóle mi się nie będzie chciał oświadczyć 
|
napewno Ci sie oświadczy 
Cytat:
Napisane przez raingirl
Nawet tak nie pisz, nie wolno! Żaden facet w życiu nie był i nie będzie powodem, żeby o tym w ogóle myśleć.
Zobaczysz, teraz nam nie wierzysz, ale będzie lepiej 
|
nie bedzie lepiej ;(;( oczy już mnie pieką od łez,ciagle myśle co on robi,czy już wstał ;(
Cytat:
Napisane przez najfajniejsza
Madzieńko, a może to Ty zawalcz, co? Odezwij się i powiedz, że skoro on ciągle coś do Ciebie czuje, to warto raz jeszcze spróbować, ostatni, że boli Cię to, jak łatwo mu przyszło rozstanie. Spytaj, czy nie tęskni...
jest szansa, że się zgodzi
---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------
dokładnie!!!
pamiętaj, że najbardziej na świecie zawsze trzeba kochać siebie samą. A jak się siebie kocha,to się nie krzywdzi.
Płacz, kochana, jeszcze długo pocierpisz, ale minie. na pewno.
|
Pytałam,błagałam nie ma takiej siły żeby sie zgodził powiedział,że skoro już sie odważył na ten krok to nie chce tego zmieniać straciłam go już na zawsze ;(;(;(
Cytat:
Napisane przez Dzi25
Teraz tak myślisz ale będzie inaczej 
Zajmij się teraz sobą, bądź egoistką, nie daj mu poznać, jak bardzo Ci ciężko a działaj wręcz przeciwnie, udawaj że wszystko jest ok. Im bardziej pokażesz mu,że cierpisz tym bardziej on będzie przekonany że dobrze zrobił bo przez litość na pewno go nie odzyskasz.
Udawaj,że jest Ci dobrze, idź do fryzjera, zrób się na bóstwo i wychodź z koleżankami na piwka etc. poznawaj nowych ludzi.
Kiedy on zobaczy,że z Tobą wszystko ok a wręcz się rozkręciłaś -zobaczy co stracił. A wtedy będzie chciał wrócić z podkulonym ogonem ale to już Ty Kochana zdecydujesz czy chcesz z nim jeszcze być po tym co Ci zrobił.
Życzę Ci szczęscia z nim lub bez niego, a z każdym dniem będzie już lepiej.
Ja też nie wierzyłam ale tak jest.
|
Nawet jakby widział ,że ze mną jest wszystko dobrze to by sie ucieszył,że wreszcie nie cierpie 
Pewnie już wstał i nie mam żadnego smsa
|