Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lipobase-czyli ratunek na przesuszone włosy ??
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-30, 10:02   #18
baby_luv_gold
Raczkowanie

GG do baby_luv_gold
Dot.: Lipobase-czyli ratunek na przesuszone włosy ??

Cytat:
Napisane przez weegirl Pokaż wiadomość
Nie, to nie jest koniec. Wypraszam sobie takie PW:

"Moja Droga
Prosze ze swoimi wywodami zostac w swojej glowce , a szczegolnie jak sie nie ma pojecia o czym mowa .
A jak sie posta pisze nie bedzie mnie nikt uczyl ."

Po 1. Nie jestem żadną Twoją koleżanką, więc takie protekcjonalne "Moja Droga" niech lepiej pozostanie w "Twojej główce".
po 2. Czemu niby nie mam pojęcia o czym mowa? Na jakiej podstawie to stwierdzasz?
A co do pisania posta... naprawdę uważasz, że podawanie źródła to coś absolutnie niepotrzebnego, w przypadku, kiedy stosujesz metodę kopiuj-wklej? Normalnie nie dzielę się prywatnymi wiadomościami na forum, ale Twoja obcesowość po prostu zwaliła mnie z nóg i nie zamierzam tolerować takiego zachowania.
oczywiscie wiedzialam ze "wkleisz "moja wiadomosc
takie typy znam , jesli chcesz sie klocic rob to w realu , pewnie masz z kim , ja umywam rece

Temat jest zupelnie o czym innym , ja nie zamierzam prowadzic bezcelowych polemik

to bez sensu

P.S
To jako prowadzisz bloga nie czyni cie guru pielegnacji wlosow , ja "siedze" w branzy od wielu lat i nie epatuje wiedza na prawo i lewo

Zegnam

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Paraffinum Liquidum (Mineral Oil) - substancja, która zostawia na naszych włosach film. O ile włosom raczej nie zaszkodzi (chyba, że obciąży), o tyle nasza skóra głowy może kiepsko na ten składnik zareagować. Niestety, jest on obecny w większości kosmetyków do skóry, daje wrażenie gładkiej, jedwabistej skóry. Może jednak zapychać, poza tym, sam w sobie nie ma żadnych właściwości nawilżający, odżywczych. Dlatego lepiej odstawić np. oliwki z tą substancją i postawić na produkty na bazie olejów roślinnych (np. oliwki Babydream i Hipp)

zrodlo weegirl.bloog.pl

a tak nawiasem , niezly nick

Edytowane przez baby_luv_gold
Czas edycji: 2010-06-30 o 09:58
baby_luv_gold jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując