Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brazil Butt Lift- podnosimy i kształtujemy pupę ! :D
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-30, 11:51   #1036
Smarfetka
Zakorzenienie

Dot.: Brazil Butt Lift- podnosimy i kształtujemy pupę ! :D

Cytat:
Napisane przez dorotie85 Pokaż wiadomość
Mnie najbardziej denerwuje ta laska z krótkimi włosami
Dziś również mój dzień drugi, cardo axe + hight & tight
taaak, właśnie ona!

Cytat:
Napisane przez Niniczka Pokaż wiadomość
a zauważyliście że ona na plaży ma normalne rzęsy a na sali doczepione?
hehe, nie zauważyłam, jakoś próbuje na nią nie patrzeć.
Cytat:
Napisane przez cafe con leche Pokaż wiadomość
mam zalamke dziewczyny jestem w czwartym tygodniu bbl, i tylek moze troche sie poprawil, ale caloksztalt jest okropny. Wlasnie robilam zdjecia, dla porownania za miesiac i jak to zobaczylam to sie przerazilam. Tylek jeszcze ok i gdyby dalej byla prosta noga to by bylo ok, a tu te p***e bryczesy, czy jak to zwal, te buly ohydne odchodzace na boki i wal tluszczu rownolegly pod posladkami, plus mega wielkie uda juz mialam wrazenie w tamtym tygodniu, ze cos ruszylo i sie cieszylam, dolozylam sobie do treningow jeszcze insanity, codzienne ciezkie interwaly, a dzis sie ledwo w spodnie zmiescilam bo mialam nadzieje, ze uda cos poleca po tych treningach, tak jak na zdjeciach u kogos tu, chyba u Agusiek89 - efekt oszalamiajacy.

w ogole robiac dzis bum bum, po uprzednim zobaczeniu zdjec mojego tylu, gdy pot wlewal mi sie do oczu, prawie ryczalam. Mecze sie od stycznia, ciagle cwiczac, to biegajac, to basen, non stop cos, poswiecajac na to mase czasu, w ktorym wolalabym robic cos innego, i zero efektow. I jeszcze cudowna dieta wg 10 pż, ktora powoduje u mnie wzdecia, ale staram sie jej trzymac i tylko sie mecze beznadzieja
przepraszam, musialam to wyrzucic z siebie

wrzucisz jakieś zdjęcia?

Cytat:
Napisane przez lilly19921 Pokaż wiadomość
Czy dzięki tym ćwiczeniom schudły wam uda i biodra?Mi właśnie na tym zależy oprócz uniesienia pośladków czy można zacząć w ogóle te ćwiczenia od tego ostatniego "klasycznego" programu bo chciałabym ćwiczyć bardziej intensywnie?
Ja dopiero zaczynam tzn dziś 3 dzień (odpoczynek) ale z tego co oglądałam te filmiki to bardzo dużo ćwiczeń się pokrywa z tymi co robię od roku na fitnessie, po którym dużo straciłam w udach

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

venealin, patrze sobie tak teraz na twoje wymiary i widzę, że w biuście straciłaś aż 4 cm czy to od BBL? Bo jeśli tak, i jeśli ja też mam stracić po ćwiczeniach to się załamie
Smarfetka jest offline Zgłoś do moderatora