2010-06-30, 14:25
|
|
|
Konto usunięte
Przekupka: 146 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: kosmetyki u Justyne3ki II ZAPRASZAM !
Znajdziesz coś u mnie za Pupę ( ) i pilniczek HK? Pozdrawiam
---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------
W porządku, tylko mam nadzieję, że spojrzałaś na "real photo"? Zdjęcie z allegro jest dość przekłamane, tzn nie widać tam pomarańczowych kropeczek. Dlatego oddaję .
---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------
Fakt, mogłam dać zdjęcia obok... Zaraz przemieszczę . Nie mam niestety aparatu Dziś dałam chłopakowi produkt, aby w domu mi obcykał, żeby mu czasu nie zajmować, w telefonie ma tylko. Specjalnie teraz do niej zajrzałam i na dodatek widzę, że miała być bawełna, a tam na metce poliester . Już bym kogoś w błąd wprowadziła. A pisali, że bawełna . Do rzeczy: Przyłożyłam ją do siebie i ten sznureczek mam na biodrach. To zależy, jak bardzo sobie "zniżysz" ramiączka (są regulowane). Na mnie jest za duża, więc nawet gdybym miała aparat, nie wyglądałoby to za korzystnie . Noszę S, ale spodobało mi się zdjęcie, to wzięłam bez namysłu. Później okazało się, że są pomarańczowe kropki i za duża na dodatek . A mama nie ma zabardzo maszyny na przeróbki. Materiał jest bardzo lekki, przewiewny. Na lato w sam raz. Po krótce taki opis... A teraz idę skorygować u siebie.
Już poprawiony opis i zdjęcia przemieszczone.
Książek nie mam 
---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------
Nie . Zmierzę ją w wielu miejscach, abyś mogła to jakoś przemyśleć . Rozpiszę wymiary na zdjęciu (tylko na płasko, a na zdjęciu jest złapana tym sznureczkiem, pomarszczona). Na biodrach (za sznurkiem) jest szeroka, u góry węższa. Zrobię to, tylko tak do godziny, bo teraz muszę wykonać parę czynności
Edytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab
Czas edycji: 2010-06-30 o 14:03
|
|
|