2010-06-30, 11:54
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Straszny Wątek ;)
Cytat:
Napisane przez antidotum89
ja tez miałam straszna historie, moze nie jakas z duchami ale wierzcie mi długo sie bałam;]
no wiec jakies 2-3 lata temu w wakacje postanowiłam z przyjacielem i przyjaciołka wybrac sie w nocy (ok 22) na rpzejazdzke po okololicy(wioski, lasy, pola) ja miałam na poczatku prowadzic, bo ,miałam niedługo egzamin.
była juz jakos pólnoc gdy stwierdzilismy ze zmiana miejsc i kolega prowadzi i jedziemy gdzies jeszcze.
nasz aprzejazdzka trwała dalej, jechalismy normalna droga asfaltowa ale przez las, dłuuuuugi las. zaczelismy sie troche nakrecac, ze duchy ze pólnoc i wogole straszne historie. nagle zauwazylismy w oddali na srodku drogi "cos" myslelismy na poczatku ze to lalka duza,jakies gałezie, pozneij ze worek ze smiecIAMI. zatrzymalismy sie obok tego, kolega otworzył drzwi, wychylilismy sie a tam GŁOWA JELENIA z porożem( to stad te gałezie) nasz pisk sychac było chyba dosyc długo, ucieklismy stamtad szybko ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
|
Ojjj to chyba jakiś nienormalny człowiek musiał to zrobić, bo myśliwy to raczej nie zostawił by głowy BA poroży to już wogóle bo są drogocenne. I nawet nie mógłby polować w rejonie gdzie są tereny zabudowane. Chyba jakiś psychopata ze sztucerem latał.
|