Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Straszny Wątek ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-30, 11:54   #3309
Miviki666
Zadomowienie

Dot.: Straszny Wątek ;)

Cytat:
Napisane przez antidotum89 Pokaż wiadomość
ja tez miałam straszna historie, moze nie jakas z duchami ale wierzcie mi długo sie bałam;]

no wiec jakies 2-3 lata temu w wakacje postanowiłam z przyjacielem i przyjaciołka wybrac sie w nocy (ok 22) na rpzejazdzke po okololicy(wioski, lasy, pola) ja miałam na poczatku prowadzic, bo ,miałam niedługo egzamin.
była juz jakos pólnoc gdy stwierdzilismy ze zmiana miejsc i kolega prowadzi i jedziemy gdzies jeszcze.
nasz aprzejazdzka trwała dalej, jechalismy normalna droga asfaltowa ale przez las, dłuuuuugi las. zaczelismy sie troche nakrecac, ze duchy ze pólnoc i wogole straszne historie. nagle zauwazylismy w oddali na srodku drogi "cos" myslelismy na poczatku ze to lalka duza,jakies gałezie, pozneij ze worek ze smiecIAMI. zatrzymalismy sie obok tego, kolega otworzył drzwi, wychylilismy sie a tam GŁOWA JELENIA z porożem( to stad te gałezie) nasz pisk sychac było chyba dosyc długo, ucieklismy stamtad szybko
Ojjj to chyba jakiś nienormalny człowiek musiał to zrobić, bo myśliwy to raczej nie zostawił by głowy BA poroży to już wogóle bo są drogocenne. I nawet nie mógłby polować w rejonie gdzie są tereny zabudowane. Chyba jakiś psychopata ze sztucerem latał.