Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze codzienne jadłospisy, część XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-30, 22:08   #3669
Dekas
Wtajemniczenie

GG do Dekas
Dot.: Nasze codzienne jadłospisy, część XI

[QUOTE=Juno123;20376298]
Cytat:
Napisane przez znikajac Pokaż wiadomość
za dużo na pewno nie. No chyba, że tyjesz. Gdyby Ci smakowała i byś piła ją z przyjemności, to bym się nie czepiała, ale pić dlatego, że odchudza będąc na U... po co?

nie ma II śn
nie ma owoców
mały obiad.[/

Jest tak gorąco, że jakos nie miałam ochoty na nic ciepłego
Chyba Deksa mi ostanio poleciła własnie Ramę mysle, że narazie zostane przy tych masło podobnych, masło jem sporadycznie
Rame a nie delme, delma jest fuj zwłaszcza że ilość tłuszczu w niej jest znikoma w stosunku do chemii. Rama zwłaszcza ta niebieska IQ ma omegi .

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Mirusiaa Pokaż wiadomość
Moje Uuu.. pt. "Smak nutelli po 12 miesiącach! "

Śniadanie:
10 łyżek musli (5 łyżek tradycyjnego, 5 łyżek tropikalnego), orzechy laskowe z gorącym mlekiem 2% ( w końcu 2% ), 2 jabłka ..
II śniadanie:
Paluch sojowy z nutellą (15g <-- znalazłam takie małe opakowania pakowane po 15g.. pycha!), filiżanka mleka 2% ..
Obiad:
5 ziemniaków (2 duże, 3 średnie ), połowa podwójnej piersi z kurczaka, sałatka w ala sosie (2 ogórki, pomidor, cebulka, sos: 4 łyżki jogurtu naturalnego, koperek, oliwa z oliwek, przyprawy) ..
Deser:
1,5 jabłka..

Ból brzucha..

Podwieczorek: [planuje]
Truskawki, jabłko polane jogurtem naturalnym ze szczyptą cukru ..
Kolacja: [planuje]
2 kromki chleba pszennego z masełkiem, roladą z kurczaka, pomidorem, ogórkiem ..

Proszę o ocenkę

I mam pytanie:
Już sama nie wiem co się dzieje, ale dopóki nie zjem obiadu ciągle bym coś jadła.. Co poradziłybyście.?
Myślę, że śniadanie jest duże i zapychające i starcza mi na 2,5-3h.. Ale po drugim się zaczyna..
Ps: tak jest od 2-ch dni.. może to tylko chwilowe.. ale wolę się upewnić
jabłka pobudzają trawienie u niektórych, poza tym I śniadanie nie jest wcale syte, musli są słodzone to Ci skacze cukier, w ogóle nie ma białka przed obiadem.
Mówienie ludziom „nie” jest wspaniałą rzeczą, jest to część przebudzenia. I zrozum, to nie jest egoizm. Egoizmem jest wymaganie od innych, by żyli życiem, które akurat tobie wydaje się najwłaściwsze. To jest egoizm. Żyć swoim życiem nie jest egoizmem.

Anthony de Mello

kocham Cię życie!
Dekas jest offline Zgłoś do moderatora