Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-01, 09:54   #2693
aniaa22
Zakorzenienie

Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
odebralam wczoraj wynik paciorkowca i wyszedl mi pozytywny... jak u Was sie to leczy? bo wiem ze moja kolezanka w dzien porodu dostala antybiotyk i dzidzi po urodzeniu chyba tez. moj tato mowi, ze to mozna wyleczyc przed porodem ze 4 dni, ale jak leczyc, skoro nie wiem kiedy urodze?bo do porodu moge sie znow paskudztwa nabawic...
ide na sniadanko
nie martw sie dadza antybiotyk i dzidkowi nic nie bedzie. a co do wyjazdu to ja bym sobie chyba odpuscila

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
niestety... "...truskawek mi juz nie przywoz bo sie nimi przezarlam..." to sa jej teksty do tego drze ta morde na cala sale dobrze ze jesli nie urodze do tego czasu to w przyszlym tyg cc jej robia gorzej bedzie jak urodze w tym czasie co ona cc bedzie miala i bede z nia znowu na sali po porodowej lezala

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
tz dzis pierwszy dzien w nowej pracy. bedzie wychodzil godzine pozniej czyli po 7 i wracal godzine wczesniej czyli ok 16.30

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
tak kusicie ta kawa ze juz czuje jej aromat, chyba za chwile sobie sparze
a snikers

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
ty to sie uparlas z ta Axona
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora