Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-01, 12:31   #4265
malenstwo5
Wtajemniczenie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość
Niestety ósemkę zawaliłam czyli z serii "zawsze umiałam, a tu ups" nic, z tym A mi się jakoś nie spieszy, moto nie mam na razie, postaram się następnym razem, znalazłam inne OSK (gdzie nie ma takiego burdelu ), zapisałam na godzinę na plac przed samym egzaminem, żeby znowu dwa razy nie jeździć do zasranego Sieradza tylko ten termin, dopiero 12.07 na 6 osób 4 nie zdały na placu, dalej nie wiem

Ja dokładnie tak samo

Na pewno nie ważne, że jest Twój numer kandydata czy tam imię i nazwisko.
Z drugiej strony, jeśli UJ to posiadacz rachunku, to czy przelew dojdzie, czy nie cofną...

Nie łamię się, dużo lepiej się czuję niż po egzaminach na B, przed nawet nie byłam jakoś specjalnie zdenerwowana (poza tym, że biegłam na teorię, bo coś nas z tatą zatrzymało )
Jadę teraz z mamą po spożywkę, a jutro chyba na PŁ.
I ostro czytam o Dukanie, Kamila, napadnę Cię tam na gg, jakbym czegoś nie wiedziała to jutro sobie pokupię, co trzeba, bo u mnie to w sklepach bida z nyndzom
Następnym razem zdasz ;*
Będę trzymać kciuki

Cytat:
Napisane przez czijo Pokaż wiadomość
Świetne wyniki myślę, że na UJ spokojnie, o ile znajdziesz jakiś dopasowany do przedmiotów kierunek.

Jeśli jest dobry numer konta to nie

Czeeeeść ;*
Jadę dziś do teatru się odprężyć, bo teraz szaleję dużo bardziej niż przed wynikami matur.
Mój kolega składa na jakiś WAT, ja mu dam
A inny kolega miał 100% z rozszerzonej matmy następny wynik co do wielkości w mojej szkole to 86%... a potem też długo nic...
Takie wyniki z matmy? Rozszerzonej ?
Mistrzowie normalnie

Przeczytajcie jaka jestem mądra W klubie macie opisane

malenstwo5 jest offline Zgłoś do moderatora