Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sabat zazdrośnic, czyli jak zamienić oko jaszczurki w brylant. Część XX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-01, 13:36   #453
OlkaR
Zakorzenienie

Dot.: Sabat zazdrośnic, czyli jak zamienić oko jaszczurki w brylant. Część XX

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość

Bisia, ale to głównie u otyłych kobiet nie wiadomo, czy są w ciąży, czy nie, prawda? przynajmniej ja tak słyszałam bo w ogóle to sama mam wizję, że jestem w ciąży
co do porodu na tronie - podobno dobrze, jak dziecko mam kontakt z wodą w czasie porodu
z wodą jak z wodą... gorzej jak z jakimś domestosem czy wc pickerem

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

Aleks GRATULUJĘ!!
Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Olu fajny ten K.
A no fajny
Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
Olka, on się serio o Ciebie stara ! Lalka, nie spieprz tego podziękowałaś mu ładnie za 'kolorowe sny' ?
No nie żartuj, za buziaka mam dziękować? Jeszcze pomyśli, że jestem desperatką, która dziękuje za każdy miły gest jej okazany
Oddałam tylko buziaka (swoją drogą to czuję, że się nade mną będzie znęcał bo to był dosłownie ciumek w usta) i tyle bo nie byłam w stanie nic z siebie wydusić.
Dopiero później jak mi jakiegoś tam SMSa napisał to odpisałam, że to była bardzo miła niespodzianka.
Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Ola no, no
Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
Olka łaaaa romantico no no no
Noooo aczkolwiek nie napalam się. Doszłam do wniosku, że jak będę miała podejście "pewnie i tak nic z tego" to będzie miła niespodzianka jak jednak wyjdzie. Na razie nie ma sensu szaleć. Chociaż po tym co zrobił to praktycznie mogę powiedzieć "zakochałam się"