Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas leci!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-01, 16:04   #2011
Cassandra 23
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas le

Hej dziołchy
Dzisiaj wstalismy o 6, troche sie nie wyspalam bo jeszcze do pozna ogladałam film
Z rana byłam na zakupach, w lumpku, Pepco. Kupiłam kilka rzeczy dla Kuby (krotkie spodenki, dlugie spodnie, 2 kapelusiki, TŻ koszulke i dla siebie bluzke na ramiączka, spodnie lniane i spodnice ale nie nie dopinam ).

I zrobilam w aptece zapas srodkow na odchudzanie - od dzis zaczynam kolejna wojnę z tłuszczem
Zauwazyłam, ze ludzie sie na mnie patrza, glownie na moj brzuch bo mam naprawde spory, dzisiaj wydziałam dokladnie w wystawach sklepowych mysla ze chyba w ciazy jestem
Teraz mam taki napuchniety bo cos od kilku dni meczy mnie kolka jelitowa, takie kłucie i nie wiem co mi jest
Na noc wezme srodki na przeczyszczenie to moze mi przejdzie.

Miramejku, bardzo sie ciesze z nowej diagnozy
Wg mnie to co napisałas jest prawda, ortopeda niech sie zajmuje kosciami a nie miesniami i nie straszy ludzi

Cytat:
Napisane przez marica5 Pokaż wiadomość
ZDALAM

DZIEKUJE WASZE KCIUKI CUDA ZDZIAŁAJĄ, KURCZE BYŁAM PEWNA ŻE OBLEJĘ A UDAŁO SIĘ, DZIEKUJĘ WAM JESZCZE RAZ ZA KCIUKI KOCHANE JESTEŚCIE
TO co dziewczyny oblewamy???
Ale zdolniacha
Super, ze Ci sie udało - to teraz bedziemy razem zaczynac przygode z samochodem a pozniej dołaczy do nas Megi

Jasne, ze oblewamy

Cytat:
Napisane przez marica5 Pokaż wiadomość
a bo po tym co wczoraj przezyłam to myślałam że stres mnie połknie w calości, ale jak wyszlam to nogi mi sie trzęsły w domu mi nie uwierzyli że zdałam, bo tez byli pewni ze obleję, ale zaraz wypad na miasto bo mamuśka obiecala bluzeczke jak zdam a tz powiedzial że mam sobie cos ekstra kupic że taka zdolniacha jestem . oczywiście kremóweczka się podzielę jak tylko ją zrobię, o ile nie popierniczę produktów bo tż chciał żebym mu kanapki zrobila a ja wode wstawiłam i usiadłam taka nawiedzona jestem .
Ja tez juz za zdany egzamin kupiłam sobie kilka drobiazgów TŻ w delegacji i nic o tym nie wie a jeszcze ma mi cos przywiezc z podrozy za zdany egzamin

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
a ja nie mam dobrych wiesci dzwonila moja mama, bo tata dzis byl z ta reka n kontroli i w koncu laskawi zrobli mu zdjecie i okazalo sie, ze tam nic sie nie trzyma kupy w ogole jakas srubka odpadla itp no cholera jasna taka masakra, mowil caly czas, ze boli a on dopiero teraz przeswietlili prawdopodobnie bedzie musial miec druga operacje za tydzien ma wizyte u tego lek co go operowal i maja postanowic ehhhh
Kurcze, wspołczuje tacie

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Dziewczyny znikam na trochę... przepraszam ale muszę, nie mam już siły. Będę Was pewnie podczytywała od czasu do czasu. Ale mam doła
Gargamelku, co sie stało?

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
wiec to moje kiecki -nie wiem w ktorej mam isc na to wesele a ktore zostawic na pazdziernik
do tej jasnej w kwiatki sa te fioletowe buty i kupie jeszcze kolczyki fioletowe a kopertowke mam taka jasna srebrna jak w sukience
do czerwonej mam te buty co na fotce a naszyjnik i kolczyki to juz chyba srebrny zeby nie przesadzic , albo jednak czerwone dodatki?
do tej czarnej mam czarne buty i szary naszyjnik z kolczykami
a ta biala kiecke kupilam tak do chodzenia w reserved bo mi sie spodobala -lubie sportowe
Zaraz zerkne na sukienki i postaram sie cos doradzic

---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

Czeko, na poczatku napisze ze bardzo ale to bardzo zazdroszcze Ci takiej figury. Wszystko mozesz załozyc, nic Ci nie wypływa nie wyłazi.
W sukienkach wygladasz super

Wszystkie mi sie podobaja. Ta sportowa na wesele nie pasuje ale te 3 są extra.
Moze jak bedzie upalnie to załoz ta jasna a jak nieco chłodniej to czarna.
Ta czarna jest super, i pasuje do niej wlasnie jakis czarny spory naszyjnik albo jakies korale.
Caerwona tez jest bombowa...takze trudny wybor

Jakub 20 czerwca 2009 r.
Blanka
15 września 2011 r
.

Cassandra 23 jest offline Zgłoś do moderatora