2010-07-01, 16:04
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas le
Hej dziołchy 
Dzisiaj wstalismy o 6, troche sie nie wyspalam bo jeszcze do pozna ogladałam film 
Z rana byłam na zakupach, w lumpku, Pepco. Kupiłam kilka rzeczy dla Kuby (krotkie spodenki, dlugie spodnie, 2 kapelusiki, TŻ koszulke i dla siebie bluzke na ramiączka, spodnie lniane i spodnice ale nie nie dopinam ).
I zrobilam w aptece zapas srodkow na odchudzanie - od dzis zaczynam kolejna wojnę z tłuszczem 
Zauwazyłam, ze ludzie sie na mnie patrza, glownie na moj brzuch bo mam naprawde spory, dzisiaj wydziałam dokladnie w wystawach sklepowych mysla ze chyba w ciazy jestem 
Teraz mam taki napuchniety bo cos od kilku dni meczy mnie kolka jelitowa, takie kłucie i nie wiem co mi jest 
Na noc wezme srodki na przeczyszczenie to moze mi przejdzie.
Miramejku, bardzo sie ciesze z nowej diagnozy 
Wg mnie to co napisałas jest prawda, ortopeda niech sie zajmuje kosciami a nie miesniami i nie straszy ludzi 
Cytat:
Napisane przez marica5
 ZDALAM
DZIEKUJE WASZE KCIUKI CUDA ZDZIAŁAJĄ, KURCZE BYŁAM PEWNA ŻE OBLEJĘ A UDAŁO SIĘ, DZIEKUJĘ WAM JESZCZE RAZ ZA KCIUKI KOCHANE JESTEŚCIE 
TO co dziewczyny oblewamy???  
|
Ale zdolniacha  
Super, ze Ci sie udało - to teraz bedziemy razem zaczynac przygode z samochodem a pozniej dołaczy do nas Megi 
Jasne, ze oblewamy 
Cytat:
Napisane przez marica5
a bo po tym co wczoraj przezyłam to myślałam że stres mnie połknie w calości, ale jak wyszlam to nogi mi sie trzęsły  w domu mi nie uwierzyli że zdałam, bo tez byli pewni ze obleję, ale zaraz wypad na miasto bo mamuśka obiecala bluzeczke jak zdam a tz powiedzial że mam sobie cos ekstra kupic że taka zdolniacha jestem  . oczywiście kremóweczka się podzielę jak tylko ją zrobię, o ile nie popierniczę produktów  bo tż chciał żebym mu kanapki zrobila a ja wode wstawiłam i usiadłam taka nawiedzona jestem  .
|
Ja tez juz za zdany egzamin kupiłam sobie kilka drobiazgów TŻ w delegacji i nic o tym nie wie a jeszcze ma mi cos przywiezc z podrozy za zdany egzamin 
Cytat:
Napisane przez Svinecka
a ja nie mam dobrych wiesci dzwonila moja mama, bo tata dzis byl z ta reka n kontroli i w koncu laskawi zrobli mu zdjecie  i okazalo sie, ze tam nic sie nie trzyma kupy w ogole jakas srubka odpadla itp no cholera jasna taka masakra, mowil caly czas, ze boli a on dopiero teraz przeswietlili  prawdopodobnie bedzie musial miec druga operacje za tydzien ma wizyte u tego lek co go operowal i maja postanowic ehhhh
|
Kurcze, wspołczuje tacie 
Cytat:
Napisane przez gorgulek
Dziewczyny znikam na trochę... przepraszam ale muszę, nie mam już siły. Będę Was pewnie podczytywała od czasu do czasu. Ale mam doła 
|
Gargamelku, co sie stało? 
Cytat:
Napisane przez czekoladka21
wiec to moje kiecki -nie wiem w ktorej mam isc na to wesele a ktore zostawic na pazdziernik
do tej jasnej w kwiatki sa te fioletowe buty i kupie jeszcze kolczyki fioletowe a kopertowke mam taka jasna srebrna jak w sukience
do czerwonej mam te buty co na fotce a naszyjnik i kolczyki to juz chyba srebrny zeby nie przesadzic , albo jednak czerwone dodatki?
do tej czarnej mam czarne buty i szary naszyjnik z kolczykami
a ta biala kiecke kupilam tak do chodzenia w reserved bo mi sie spodobala -lubie sportowe 
|
Zaraz zerkne na sukienki i postaram sie cos doradzic 
---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------
Czeko, na poczatku napisze ze bardzo ale to bardzo zazdroszcze Ci takiej figury. Wszystko mozesz załozyc, nic Ci nie wypływa nie wyłazi.
W sukienkach wygladasz super 
Wszystkie mi sie podobaja. Ta sportowa na wesele nie pasuje ale te 3 są extra.
Moze jak bedzie upalnie to załoz ta jasna a jak nieco chłodniej to czarna.
Ta czarna jest super, i pasuje do niej wlasnie jakis czarny spory naszyjnik albo jakies korale.
Caerwona tez jest bombowa...takze trudny wybor
Blanka 15 września 2011 r.
|
|
|