Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Psychiatra- cz 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-01, 21:23   #565
201712190924
Konto usunięte

Dot.: Psychiatra- cz 3

Kawa, na medycynę chcesz iść? Mi się marzy medycyna, ale będzie cięzko. W przyszłym roku matura, a ja się nic nie uczyłam w liceum jak na razie Moi nauczyciele chyba by zeszli na zawał jakbym im powiedziała, ze chce zdawac rozszerzona biologie, chemie i podst. fizyke (miałam 2 na koniec z fiz. ), ale raz sie żyje, najwyżej nie zdam
Wiem, że to może nie najlepszy pomysł, bo sama jestem wariatką, ale chciałabym baaaaaardzo być psychiatrą, tak strasznie bym chciała, że nie wiem czy jakikolwiek inny zawód mógłby mi kiedykolwiek dać satysfakcję. Nawet moja psychiatra mówi, że bardzo bym się nadawała, a ona nie ma w zwyczaju słodzenia i głaskania po głowie Tylko nie wiem co z tą maturą, czarno to widze :/
Ale mam w planach przysiąść nad książkami w te wakacje i we wrześniu się zdecyduje. Znalazłam też jakiś kurs przygotowujący do medycyny, może pójdę, tylko drogi jest, a ja nie wiem czy mi sie nie odwidzi
W sumie wiem, że jak się już dostane na medyczna, to raczej uda mi sie skończyć te studia, bo medycyna mnie strasznie fascynuje, a jak sie czyms interesuję, to moge sie tego uczyć po nocach tylko, żeby być na medycynie, najpierw musze zdac te cholerna mature biologii i chemii jakoś sie naucze, ale fizyka
Ale spróbuje, najwyżej nie wyjdzie
zaraz sie okaże, że my wariatki wszystkie zostaniemy terapeutkami/psychiatrami
jeszcze mi chodzi po głowie, żeby zostać patologiem
201712190924 jest offline Zgłoś do moderatora