Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Dior, EL, Lancome, IsaDora, CK, Sephora i wiele innych- zapraszam!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-01, 21:04   #90
majka242007
Zakorzenienie

Przekupka: 204 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Dior, EL, Lancome, IsaDora, CK, Sephora i wiele innych- zapraszam!

Cytat:
Napisane przez MiliVanili Pokaż wiadomość
Majeczko mam problem, wysłałam do Ciebie paczuchę bez spódniczki (bo się suszy) i bez torebki gnieciucha (myślałam że jest na drugim mieszkaniu). Chciałam wysłać spódniczkę i torbę jutro razem, ale kurcze nie potrafię nigdzie zlokalizować tej torby, przeszukałam oba mieszkania i nie ma, wpadła w jakąś czarną dziurę W związku z tym chciałam Cię zapytać czy nie będziesz miał nic przeciwko jeżeli zaproponuję Ci coś innego zamiast tej torby, w załączniku jest kilka torebek, może któraś Ci się spodoba, a jeżeli nie to może jakiś ciuszek albo te kolczyki do pazurków, no nie wiem jak się do tego ustosunkujesz, mam tylko nadzieję, że nie będziesz miała mi tego bardzo za złe Mam również propozycję torebkową dla Twojej córusi - ta fioletowa. Czekam na Twoją decyzję, jeżeli nic nie wybierzesz w zamian to odeślę Ci coś co będziesz chciała z rzeczy które wysłałaś do mnie. Buziaki i przepraszam za zamieszanie, naprawdę nie wiem jak do tego doszło i gdzie podziała się ta torebka
dostałam paczuchę,,,, miałam ci pisać że nie ma torebki ale ubiegłaś mnie
Nic się nie stało. Wyślij więc spódniczkę i torebkę tą fioletową dla mojej małej. Ostatnio ciągle narzeka że torebki nie ma ( a ma całe 2 latka )
majka242007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując