Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sabat zazdrośnic, czyli jak zamienić oko jaszczurki w brylant. Część XX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-01, 22:48   #513
madziamacius8786
Zakorzenienie

Dot.: Sabat zazdrośnic, czyli jak zamienić oko jaszczurki w brylant. Część XX

Cześć Kochane Moje

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
Bry
zaraz nadrobię tylko coś Wam powiem... otóż... wczoraj pisałam, że K ma wyłączony telefon... Położyłam się wcześniej spać, bo dzisiaj musiałam po 6 rano jechać do dentysty. No i tak sobie już słodko przysypiałam, gdy obudził mnie SMS "Co porabiasz?" po godzinie 23. Odpisałam "leżę w łóżku :P".
Odp. "a chciałabyś buziaka na dobranoc?"
ja "a dasz?"
on "dam jak mi powiesz gdzie mieszkasz"
No i ja napisałam jak dojechać (bo mniej więcej się orientuje gdyż często przejeżdża przez Leżajsk) i dopisałam "zadzwoń jak będziesz pod domem :P". I generalnie to myślałam, że sobie jaja robi. Dzwoni telefon- odbieram i słyszę "Miałem dzwonić to dzwonię". Ja i cisza.
On "chętnie bym sobie postał całą noc pod Twoim domem ale muszę jechać do Lublina a jest już trochę późno, więc może wyjdziesz?".
Wychodzę pod dom w zarąbiście seksownej koszulce nocnej z psem na biuście - no stoi pod moją bramką. Ja się zaczęłam śmiać, że odpowiednią porę na odwiedziny sobie wybrał, a on, że nie na odwiedziny tylko na buziaka na dobranoc, bo chce, żebym miała kolorowe sny. Dał buziaka i pojechał...
No cóż, snów nie było bo nie mogłam spać całą noc I dopiero przez smsy wyjaśnił, że był u rodziny i jak przejeżdżał przez Leżajsk to sobie o mnie pomyślał...
Miło

No a poza tym to byłam u dentysty na kanale znowu ten przystojny pan mi zębisko robił. Wymordował mnie okrutnie, bo leżałam na tym fotelu 3h, po 1,5h padła im klima i wszyscy myśleliśmy, że tam umrzemy. Całe 3h miałam otwartą paszczę, bo nawet na momencik nie pozwolił mi przymknąć. No i boli. Znieczulenie zeszło i boli Ponoć 2-3 dni tak będzie... ehhh.....

A zaraz jak mi się będzie chciało ogolić nogi to się obfocę w sukienuni
ślicznie wyglądasz w tej sukience
Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość

Madzia! jak tam przed jutrem?
boje sie.. dziś Tż ani razu sie nie odezwał czyli potrafi wytrzymać

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość

Wchodze - mowie "czesc weroniczka" na co ona " a gdzie pawel?"
ja ze w domu jest, wychodze juz od nich - ona - ciocia ata a gdzie idziesz? ja "do domu jade" ona " a to do pawla idziesz?"

dziecko nas swata
ktoś musi

Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość

a jutro bedzie 400 dni do mojego slubu
zleci

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
a w ogole podziwiam za odwage - ja nigdy nie odwazylam sie zrobic striptizu taki tchorz i sztywniak ze mnie...
ja bym zawału dostała jakbym miała zrobić przed kimś striptiz

Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość

a ja włosy obcięłam miałam do pasa, mam do ramion :P
pokażesz??

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość

wróciłam z tatą z pizzy, teraz powinnam olejować włosy żeby jutro wypaść na bóstwo ale od tego woskowania wąsika porobiły mi się takie białe krostki
a jak skończyłaś depilować to posmarowałaś wodą utlenioną i nałożyłaś oliwke ??

Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
stópki mi się pomarszczyły
starość nie radość

Cytat:
Napisane przez Basiek19 Pokaż wiadomość
Ciekawe jak tam Madzia?
Madzia wariuje bo Tż sie nie odzywał dziś..może zapomniał o jutrze albo w ogóle o mnie i mu dobrze samemu?