Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - etorebka.pl - część X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-02, 19:33   #1036
nebya
Wtajemniczenie

Dot.: etorebka.pl - część X

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
ja obstawiam Niemcy
przynajmniej to jedyna namiastka "polskości" tam
szczegół, że nie w naszej drużynie, ale zawsze
Ja Argentynę, bo tak jak pisałam- to mój faworyt tego Mundialu
Ale szczerze, w większym stopniu chcę po prostu bardzo dobrego meczu, a coś czuję, że właśnie taki będzie

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Opis Twojej cery pasuje idealnie do mojej Chyba zamówię próbki z wszystkich 3 formuł I więcej wersji kolorystycznych Dzięki za pomoc, pewnie pytania banalne i mogłabym zapytać na wątku minerałowym, ale obawiam się zniecierpliwienia starych wyjadaczek
A tam, wcale nie banalne Też się bałam zapytać jak dopiero się wdrażałam, a że miałam wtedy dużo wolnego czasu to trochę sobie poczytałam Teraz wiem, że lepiej było kogoś zapytać niż kupować od razu na chybił trafił pełnowymiarowe opakowanie podkładu, o kolorze na oko, mniej więcej dobranym Po tym jakże miłym zdarzeniu z twarzą w kolorze pomarańczy siadłam przed komputerem i zaczęłam zgłębiać temat- lepiej późno niż wcale.
Lepiej zamówić więcej na raz, bo kolory mogą być trochę inne w rzeczywistości, a nie ma sensu płacić znowu za przesyłkę

O, zapomniałam dopisać, że używam pudru bambusowego kiedy jestem długo poza domem- tak na wszelki wypadek, żeby nie oślepić nikogo swoim blaskiem i jest naprawdę fajny I jest transparentny, więc nie ma problemu z kolorem
Danula puder jest w plastikowym słoiczku

Edytowane przez nebya
Czas edycji: 2010-07-02 o 19:39
nebya jest offline Zgłoś do moderatora