2010-07-03, 11:23
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas le
Cytat:
Napisane przez Svinecka
witajcie
maly dzis wstal baaaaaaardzo wczesnie 
a ze Eryk tez wstal to posadzilam mu malego w salonie, zatarasowalam wyjscie kojcem i kazalam pilnowac 
i tak sobie do 9 polezalam jeszcze
hmmm no tak samo jest z ragdollem, najlepiej wyczesywac go codziennie a i tak klaczy  a ja tego nie cierpie, wystarczy mi, ze utesciowej sa klaki w jedzeniu i wszedzie  tak naprawde klaczy kazdy no ale coz
a najbardziej podoba mi sie brytyjczyk taki kremowy, zaraz Ci pokaze fotke bo maja na aukcji kocieta po nim i kurcze jakby byly takie jak dorosna to bym brala ale widze, ze maja jakies pregi i nie wiem czy po prostu male tak maja i znikna czy one beda pregowane? zaraz wrzuce link
kat ja chce kotka od malego miec 
|
Eryk opiekunką ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
u mnie w jedzeniu nie ma, ale faktem jest,że jakbym nie robiła odkurzaczem i nie wycierała podłóg na mokro to mogłyby się i w lodówce znaleźć
myślę że takie ich umaszczenie i nie znikną.
rozumiem.
Cytat:
Napisane przez Svinecka
aannuullaa w koncu po cos sie ma te starsze dzieci nie?
kat to ta aukcja:
http://allegro.pl/item1100982915_koc...i_kocurki.html
myslisz, ze te male kremowki beda wygladac tak jak ten kocur na ostatniej fotce? jesli tak to biore
ale zadzwonie jeszcze pytac o czekoladki tamte
|
bierz ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Wróciłyśmy z zakupów.Sobie artylerie kremów antycellu i serum i pod prysznic.Mimo, że nie wierzę w dużą poprawę, to jak nie pomoże, to na pewno nie zaszkodzi.
Kupiłam 20balonów, ale myślę, że to i tak mało na roczek, serpentyny, a w tesco ostatnio kolorowe talerzyki,kubeczki,obrusi k i serwetki, aaaa i 3 dmuchane piłki.Powoli kompletuje wyprawkę 
Dopijam kawkę w spokoju, bo mała rozsypała siatkę marchewek i je kula
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
|
|
|