2010-07-03, 16:27
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :)
Cytat:
Napisane przez tusamolot
ooo buty garnitury  pokazuj!!!
|
Garnitur został w salonie do przeróbki krawieckiej - bo długość spodni trzeba dopasować do długości BS'a. Odbierzemy w piatek. No i jeszcze trzeba mu dokupić koszulę, kamizelkę i buty. Co do moich butów to jedne to zwykłe sportowe, bo mi się już wszystkie porozlatywały. Drugie to białe sandałki, które będą pełnić rolę "zamienników" na wesele. Bo te, w których idę do ślubu są co prawda bardzo wygodne, ale mają obcas 8 cm, co dla mnie jest masakrą! Jeśli wytrzymam w nich do 22 to już będzie sukces. W załączniku fotka tych dzisiejszych. Nie zwracajcie uwagi na ten odciśnięty pasek przy kostce 
Cytat:
Napisane przez black-bubu
jezus dzwoniłam, i co się okazało ( facet homoseksualista słychać to było po głosie ) zestresowana byłam jak nie wiem , nawet nie podziękowałam na koniec rozmowy. Ogółem mówi że to są zdjęcie do czasopism niemieckich ( ! ) zdjęcia w ubraniu, bieliznie i strojach kąpielowych, zakryte i odkryte - wybrałam ubranie, bielizne i stroje kąpielowe. Teraz szczegóły przez smsy ustalamy pytania typu jakie kolory mam strojów kąpielowych i bielizny - ale masakra jakie sa ceny - 40 zł za sesje w ubraniu, 100 za strój , i 60 za bielizne - i to cena za godzine !
|
Bubu, ja i tak mówię - uważaj na siebie...
|
|