Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ile oszczędzacie / wydajecie pieniędzy na miesiąc?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-03, 22:01   #265
pumas
Zakorzenienie

Dot.: Ile oszczędzacie / wydajecie pieniędzy na miesiąc?

Dziewczyny, ja mam swoje mieszkanie, rowniez koncze splacac kredyt, w tym momencie rate mam niska, bo juz finiszuje, ale zaczynalam od chyba 1400 zl. Takze jak najbardziej, jesli tylko macie zdolnosc kredytowa, to nie ma sie co zastanawiac!!!!!!!! Szkoda ladowac kase w czyjes, jesli za podobne pieniadze mozna splacac swoje cztery katy.

ASVR, sama sie dziwie, jak sobie daje rade, ale nie odmawiam sobie ani wyjsc do restauracji, ani wypadow za miasto, ani innych przyjemnosci, a nawet wzielam sie do remontowania mieszkania (mieszkanie kupilam z rynku wtornego, bylo gruntownie remontowane na poczatku, jednak teraz postanowilam co nieco pozmieniac).
Tez sie zawsze balam, jak to bedzie, jak strace prace, nie majac odpowiedniego zabezpieczenia. Teraz jakos podchodze do tego na luzie, bo na razie pieniadze jeszcze mam, a jak zacznie mi doskwierac ich brak, to nie wiem.... no ale miejmy nadzieje, ze szybko cos znajde i nie doczekam tej chwili
pumas jest offline Zgłoś do moderatora