Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nowy BABSKI ;) serial MAGDA M.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-04, 06:15   #3907
wredek
Zadomowienie

Dot.: Nowy BABSKI ;) serial MAGDA M.

Odkopałam wątek, ponieważ zaczęły się wakacje, mam nadmiar wolnego czasu i przypomniałam sobie o moim ulubionym serialu Jakoś tak mam, że w każde wakacje lubię wracać do tamtych chwil.

Kilka dni temu przejrzałam program telewizyjny i niestety nie zauważyłam żeby na tvn, tvn7 czy tvn style powtarzali Magdę M., dlatego wyciągnęłam swoje dvd (kupowałam jak były dołączane do wyborczej) i w ciągu trzech dni obejrzałam 1 i 2 sezon 3 i 4 nie mam ale planuję kupić w najbliższych dniach, także dokończę oglądanie.

Z ciekawości przeczytałam wątek od początku i zauważyłam, że gra Joanny Brodzik była ostro krytykowana Ja nie porównywałam serialu do Ally McBeal, ani też gry J.B. w Magdzie M. i Kasi i Tomku, dlatego Magda od razu przypadła mi do gustu i pokochałam serial od pierwszego odcinka Lubię go takim jaki jest, nic bym w nim nie zmieniła (nie przyspieszała akcji etc.). Zgadzam się jednak, że ostatnia seria była trochę naciągana i najsłabsza spośród wszystkich (ale obejrzałam wczoraj ost. odcinek 4 serii na vod, żeby sobie przypomnieć i znowu się wzruszyłam ).

Ogromnym zaskoczeniem była dla mnie informacja przeczytana na tym wątku, że mieli nakręcić wersję kinową. Albo o tym nie wiedziałam, albo nie pamiętam (ale z chęcią bym obejrzała). Poszukałam w internecie i znalazłam to: http://www.pudelek.pl/artykul/23752/...ja_magdy_m/37/ , więc jest szansa - chociaż nie wiem czy pudelek jest wiarygodnym źródłem wiedzy

Pozdrawiam fanki Magdy M. i do zobaczenia w kinach