Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ZACZĘŁYŚMY 15 LUTEGO! Dieta proteinowa dr Pierre Dukana CZĘŚĆ II - dukamy 120 dni:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-04, 09:12   #689
karadka
Zadomowienie

Dot.: ZACZĘŁYŚMY 15 LUTEGO! Dieta proteinowa dr Pierre Dukana CZĘŚĆ II - dukamy 120 d

kasiu - nie ma tego zlego, mam nadzieje ze znajdzie dobra prace i zacznie nabierac doswiadczenia, z studia nie zajac - za rok sie uda!!!
i uwazaj na siebie bo ostatnio cos chorobska sie Was trzymaja!
poza tym zrzucilas juz bardzo duzo i moze tez pomysl zeby na okres wakacji zrobic III zeby organizm odpoczal - to chyba najwieksza ulga dla psychiki

haniulka - super ze wytrzymalas w miare grilowanko bo ciezko sie oprzec pokusom!!!

jolka - dzieki ze sama to sprawdzilas czyli mozemy np zostawic kolewskie na sb i nd ale najlepiej zeby sniadanko bylo dukanowe w niedziele wtedy i po sprawie
fajnie ze idziesz na III - Twoj wynik i tak jest imponujacy i osiagnelas duzy sukces!!! a lepiej isc na III niz i tak grzeszyc i sprobuj tez wapna ale dla alergikow ono ma jakies substancje ze szybciej zwalcza uczulenie!

gall ze do 19 tej a za to co zjadlas

megi bidulko ja moge jeszcze doradzic zebys lod w sciereczke wlozyla o okladala noge moze opuchlizna przejdzie a to na pewno meszka byla bo mnie tez juz kilka razy tak upitoliły!

elskede - mam nadzieje ze szybko bedziesz kompa miala bo ostatnio tak Cie tu malo i brakuje nam tu Ciebie! a na urlopie wybycz sie za wszystkie czasy!!! nalezy Ci sie!!!

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

gall to super dobry kazdy spadek i powiem szczerze zwracam honor wszystkim ktorzy mowili zeby nie jesc po 19 tej a ja to zawsze komentowalam g...o prawda i mysle ze to byl dobry moment na wprowadzenie takiej zasady mimo ze czasem ja zlamiemy to moze nam to wejdzie w nawyk jak smazenie bez tluszczu
karadka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując