Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-04, 13:12   #2648
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
400 zl za posciel to tanio?

wow gratulacje a jaka kuchnia?z tych nowoczesnych? my tez bedziemy mieli waniliowa ,ale raczej chcemy klasyczna .Do tego brązowe blaty.A jaką podłogę wybraliscie?

szafki beda praktycznie zupełnie proste ale z nowoczesnymi rozwiazaniami -wsuwane kosze, półki obrotowe w szafce naroznej i takie tam . wszystko zabudowane. a co do podłogi to chciałabym takie duze, błyszczące zaraz poszukam moze jakichs..ale mam problem z kolorem- czy jesli zrobimy jasne- w odcieniu podobnym do frontów szafek to sie nie zleje? z drugiej strony blaty i korpusy beda ciemne....hmm

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
atomufka - u Ciebie z pogodą to jak u mnie Zawsze prawie muszę mieć coś na wierzch, bo zimno w krótkim rękawku A ta pościel to w sklepie za 400 zł droga, a na alegro są tańsze - przynajmniej ja tak zrozumiałam.

myszka-maj - dobra jakościowo bawełna jest w pościeli z firmy Greno/Bielbaw.
Ja mam też ze dwa komplety z Ikea, jeden taki:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00159641
a drugiego nie mogę znaleźć, czerwony z białym wzorem, w każdym razie bawełna w nich jest baaardzo fajna, taka gruba i pościel nie jest bardzo wiotka. Kolor trzyma

Neska - dużo Wam jeszcze do zrobienia zostało?

no trooszke zpostało/.... w jednym pokoju tylko wylewki, gips i mozna malowac i panale kłasc. w kuchni trzeba dokonczyc ogrzewanie podłogowe, tez wylewka, i mozna kłasc juz płytki. w salonie tez wylewki i gipsy. w sypialni i w łazience trzeba jeszcze okno wybic w dachu takze jeszcze trpoche dłubania jest. ale zaklepalismy te meble zeby potem nie czekac Dzisiaj moze pojedziemy za sprzetem sie rozejrzec
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora