Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię NOWE CIUSZKI LETNIE I NIE TYLKO~~zapraszam~~
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-04, 12:30   #1
waqwerek
Zakorzenienie

Przekupka: 80 pkt / 99% pozyt.

NOWE CIUSZKI LETNIE I NIE TYLKO~~zapraszam~~

NOWY WĄTEK Z NOWYMI CIUSZKAMI:

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post21366165

TEN NIEAKTUALNY, ALE CIUSZKI Z TEGO WĄTKU SĄ DOSTĘPNE!!!

PROSZĘ PISAĆ JEŚLI COŚ SIĘ STĄD PODOBA W NOWYM WĄTKU!!!

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Zasady mojego wątku:
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

WSZYSTKO ZNAJDUJE SIĘ NA CAŁEJ 1 str. (posty 1-10) i 4 str. (posty 96-105) !!

STARAM SIĘ ODPISYWAĆ KAŻDEMU, JEŚLI NIE ODPISAŁAM TO PROSZĘ SIĘ PRZYPOMNIEĆ, CZASEM TEŻ SIĘ DŁUŻEJ ZASTANAWIAM NAD JAKĄŚ WYMIANKĄ

NIE PODAWAJCIE LINKÓW TYLKO PISZCIE CO WAM SIĘ PODOBA, TO ZNACZNIE UŁATWI NAM KONTAKT

1. Nie robię odmianek, przed wymianką pytaj o wszystko: wymiary, stan- ja wszystko dokładnie opiszę

2. Nie wysyłam pierwsza- wysyłamy paczkę równocześnie, chyba że jesteś początkująca na Targowisku-wtedy wysyłasz pierwsza. (Wiem, że mam jednego negatywa...ale to długa historia z początkującą niecierpliwą Wizażanką )

3. Niestety nie mam czasu robić zdjęć na osobie, zresztą i tak na każdym wygląda dana rzecz inaczej

Jeśli nie akceptujesz powyższych zasad, nie wymieniaj się ze mną...

OBECNIE POSZUKUJĘ:
- tuniki koszulowej w stylu boho/folk, najlepiej białej, kremowej
- płaskich sandałków, japonek rozmiar 39
- zegarka z wieeelką tarczą
- mp3

najchętniej wymieniłabym się na powyższe rzeczy, chętnie oddam kilka za jedną, jeśli bardzo wpadnie mi w oko, gdyż wstawione w tym wątku ciuszki są mi w większości zbędne,
_________________________ _________________________ __________

- Śliczne legginsy rurki weet look z zamkami marki atmosphere, legginsy są nowe, piękne się prezentują, rozmiar 40/42

- ŚLICZNE BOSKIE PLATFORMY FIRMY e. BUTY SĄ NOWE, PIĘKNIE SIĘ PREZENTUJĄ, ROZMIAR 40/41

- ŚLICZNE BIKINI JAK NOWE, MARKI GEORGE, PIĘKNE KOLORKI, FALBANY, ROZMIAR Z METKI 42, PASUJE TEŻ NA 40, 44, USZTYWNIANE MISECZKI

- ŚLICZNE BIKINI W KOLORZE CZARNYM WE WZORKI, STAN IDEALNY, MAJTKI WIĄZANE, ROZMIAR 36/38

- BOSKIE BIKINI BIAŁO-CZARNE, ROZMIAR 38/40, STAN IDEALNY, JEST ŚLICZNE!!

- BOSKIE BRĄZOWE KOTURNY MARKI EVIE, STAN IDEALNY, RAZ ZAŁOŻONE, ROZMIAR 40

- BOSKA SUKIENKA Z KORONKI, STAN IDEALNY, ROZMIAR XS/S, SIĘGA DO KOLAN

Edytowane przez waqwerek
Czas edycji: 2010-08-14 o 11:17
waqwerek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując