Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy ktoraś z Was kupowała gotowe produkty na Biochemii Urody? Jak wrażenia? Cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-04, 14:37   #2280
Natalia 1
Zakorzenienie

Dot.: Czy ktoraś z Was kupowała gotowe produkty na Biochemii Urody? Jak wrażenia?Cz.I

Cytat:
Napisane przez alunialunia Pokaż wiadomość
widzę,że różne opinie o tym eliksirze ,na wątku ZSk dziewczyny negatywnie się o nim wypowiadały,ale to pewnie zależy jakie kto ma przebarwienia..tylko zobaczyłam to zdjęcie rezultatów po używaniu serum z BU i się rozmarzyłam bo tam dość mocne plamy wyraźnie wybieliło ,a ja mam raczej takie jasno żółte..sama nie wiem..co do ceny i tak musiałabym dodatkowo dokupić konserwant do tego eliksiru bo serum używałabym tylko na czoło,więc na dłużej by mi wystarczyło,

a jeśli można spytac mocne miałaś te plamy Natalia?pozapalne,poslone czne?
Ja nie miałam plam , takich typowo- hormonalnych jak po ciąży itp .
Miałam takie większe ciemne piegi po retinolu bez fitra , bo nie wiedziałam że retinol jest tak fotouczulający i zeszły całkowicie .I na przebarwienia pozapalne też działa to zyskowe serum .
Kolor plam nie ma dużego znaczenia , głebokość na której leży plama ma znaczenie .Opisy na kremach są zawsze bardzo zachęcające , a potem nic nie robi taki krem . Tej nowej wybielającej substancji z BU nie znam , poczytaj o niej , może coś znajdziesz więcej w necie . Mnie do serum z ZSK , przekonało info , że ketony malinowe działają silniej niż arbutyna , a arbutyna jest zaraz po hydrohinonie .Bo hydrohinon jest najmocniejszy w wybielaniu . Tu masz dużo info o hydrohinonie , a żel Neostrata ma bardzo dobre opinie na KWC
http://www.bio-med.pl/hydrochinon.html

Edytowane przez Natalia 1
Czas edycji: 2010-07-09 o 20:07
Natalia 1 jest offline Zgłoś do moderatora