Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy to koniec??
Wątek: Czy to koniec??
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-04, 22:10   #1
championa
Raczkowanie

Question

Czy to koniec??

Ehhh i kolejny raz wybrałam wizaż żeby powiedzieć co leży mi na sercu.
Zdałam maturę. Mam chłopaka. Normalny dom. Pracę na wakacje. Żyć nie umierać. Proszę pomóżcie mi bo nie wiem co dalej...
Mój chłopak [a nazwijmy go panem X] jest strasznie zaborczy. Nie wiedziałam tego wcześniej. Trudno. Czasami jest tak, że nigdy lepiej nie było. Sielanka. Ale ostatnio coraz częściej są problemy. A to coś źle powiedziałam, a to się czepiam, a to mam za krótką sukienkę, źle chodzę itd. Przegiął wczoraj. Moja starsza siostra biegała za jego rejestracją na studia a on miał do mnie pretensje, że kazałam mu usiąść z nią przy stole, a wiem że nie darzy jej sympatią. Później miało być wszystko ok, ale on się do mnie nie odzywał. Zrobił scene przy mojej mamie, która powiedziała, że nie ma zamiaru wysłuchiwać jego pretensji. Dziś byłoby wszystko normalnie gdybym nie powiedziała przez tel co myśle o jego zachowaniu. Rozmowa zakonczyla się smsami a konkretnie ostatni był od pana X: "Myślę, że ta konwersacja jest zbędna gdyż już wszystko sobie wyjaśniliśmy. Każdy przedstawił swoje zdanie"

Nie wiem co mam na ten temat myśleć. Nie odp mu na tego eska. Nie wiem co dalej... Miałam ochotę powiedzieć, że to koniec, ale nie jest to takie łatwe. Proszę- pomóżcie
championa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując