2010-07-05, 08:58
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Naszych TŻtów mocno kochamy i cierpliwie sobie czekamy, a w międzyczasie gadamy
Cytat:
Napisane przez yoona
łoooooooooo gratulacje!!  :roz a:
i po cichu zazdraszczam 
|
dziękuję 
Cytat:
Napisane przez Kohnelia20
ooooo kurde szooook  naprawdeeeeee??? nie wierze!!!!
ale super  kochana ja lubie ale tylko te "swoje" z rodzinki ale twoje to jak "moje" hehe i napewno pokocham  jak tż na to? opowiadaj!! ty pipko nic nam nie pisnęłaś   mam nadzieje że badanie potwierdzi w 100% i będziemy opijać 
|
Bo nie chciałam zapeszać i w ogóle sama w to nie wierzyłam..aha i wybieram Cię na wirtualną matkę chrzestną  
Cytat:
Napisane przez Moon91
tzn wy bedziecie opijac. Montii pic nie moze  Monti bedzie pic soczek ^^
gratuluje Kochana  tz to chyba najszczesliwszy na swiecie prawda? 
|
On już wie gdzie wózek postawić wczoraj w pracy obliczał budżet co i jak, itp itd i mówi do mnie w liczbie mnogiej 
Cytat:
Napisane przez solll
cześć dziewczyny  jakbyście mnie nie pamiętały to jestem jedną z nowych  więc serdecznie grstuluje nowej narzeczonej- emancypantce  no i Tobie Montii- równiez grsatuluję i szczerze to trochę zazdroszczę... ile masz lat, jeśli moge wiedziec? wiem, że pewnie wszystkie dziewczyny wiedzą, ale ja nowa jestem to się nei orientuję troszkę 
|
tak jak Kohnelia napisała 20 urodzę troszkę przed 21 
Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989
Suuper  Gratulejszyn 
|

Cytat:
Napisane przez arletka13
hej śliczne  wybaczcie ale was nie nadrobię, tyle napisałyście że nie dam rady.
monti jest w ciąży??????????? oooo matko ale super!!!cieszę się bardzo i zazdroszczę, bo też bardzo bym chciała być w ciąży!!!
|
dziekuje  
Cytat:
Napisane przez Kohnelia20
Jestem ciekawa jak tam Montii 
|
wróciłam z badania krwi i o 13 mam wyniki boje sie strasznie chociaż w 99,9% jestem pewna już ale ja to taka panikara
|
|