Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Naszych TŻtów mocno kochamy i cierpliwie sobie czekamy, a w międzyczasie gadamy, cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-05, 08:58   #906
Montii
Zakorzenienie

Dot.: Naszych TŻtów mocno kochamy i cierpliwie sobie czekamy, a w międzyczasie gadamy

Cytat:
Napisane przez yoona Pokaż wiadomość
łoooooooooo gratulacje!!:roz a:

i po cichu zazdraszczam
dziękuję
Cytat:
Napisane przez Kohnelia20 Pokaż wiadomość
ooooo kurde szooook naprawdeeeeee??? nie wierze!!!!
ale super kochana ja lubie ale tylko te "swoje" z rodzinki ale twoje to jak "moje" hehe i napewno pokocham jak tż na to? opowiadaj!! ty pipko nic nam nie pisnęłaś mam nadzieje że badanie potwierdzi w 100% i będziemy opijać
Bo nie chciałam zapeszać i w ogóle sama w to nie wierzyłam..aha i wybieram Cię na wirtualną matkę chrzestną
Cytat:
Napisane przez Moon91 Pokaż wiadomość
tzn wy bedziecie opijac. Montii pic nie moze Monti bedzie pic soczek ^^
gratuluje Kochana tz to chyba najszczesliwszy na swiecie prawda?
On już wie gdzie wózek postawić wczoraj w pracy obliczał budżet co i jak, itp itd i mówi do mnie w liczbie mnogiej

Cytat:
Napisane przez solll Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny jakbyście mnie nie pamiętały to jestem jedną z nowych więc serdecznie grstuluje nowej narzeczonej- emancypantce no i Tobie Montii- równiez grsatuluję i szczerze to trochę zazdroszczę... ile masz lat, jeśli moge wiedziec? wiem, że pewnie wszystkie dziewczyny wiedzą, ale ja nowa jestem to się nei orientuję troszkę
tak jak Kohnelia napisała 20 urodzę troszkę przed 21

Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989 Pokaż wiadomość
Suuper Gratulejszyn

Cytat:
Napisane przez arletka13 Pokaż wiadomość
hej śliczne wybaczcie ale was nie nadrobię, tyle napisałyście że nie dam rady.
monti jest w ciąży??????????? oooo matko ale super!!!cieszę się bardzo i zazdroszczę, bo też bardzo bym chciała być w ciąży!!!
dziekuje

Cytat:
Napisane przez Kohnelia20 Pokaż wiadomość

Jestem ciekawa jak tam Montii
wróciłam z badania krwi i o 13 mam wyniki boje sie strasznie chociaż w 99,9% jestem pewna już ale ja to taka panikara

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora