|
Zakorzenienie
|
Dot.: dobry fryzjer w Poznaniu
Ja właśnie wróciłam z salonu Fresh Look,więc relacja na gorąco. Nie wiem co będzie za kilka dni ,ale póki co to :
Poszłam ze zdjęciami ( z reguły chodzę do fryzjerów i pokazuję fryzury ,wtedy łatwiej wytłumaczyć ,wiadomo ). No i mogę rzec,że jestem zadowolona.
Byłam u pani Dominiki(chyba, bo już zapomniałam ,gdyz zapisywalam się dwa tygodnie temu -ale terminy sądzę,że maja szybsze, po prostu mi tak pasowalo). Przede wszystkim zadowolona jestem z komunikatywności. Porozumienie bardzo dobre. Cięcie- fachowo ,bardzo sprawnie i przede wszystkim dokładnie.Fryzjerka bardzo opanowana,nienachalna .
Kwestia koloru- rowniez okej, dość dlugo juz farbuję na miedziany ,bez zadnych odcieni czerwieni ,ale od jakiegos czasu planowalam zmianę, no i mam rudo/czerwony.
Atmosfera w salonie przyjemna. Traktują klienta normalnie, nie ma się poczucia niższości ,jak to w niektorych salonach bywa i nie czuje się zapomnianym.
Jesli więc na te kilka salonow w ktorych bylam - niektore wymienialam na forum, inne nie ,bo nie czulam się usatysfakcjonowana - powiedzmy ,ze fryzura nie byla zła ale też nie była dobra ,więc nie opisywalam ,bo nie ma potrzeby, moglabym polecic na dzien dzisiejszy ,to na pewno nadal Sylwia z Pracowni 3 i Dominika (chyba) z Fresh Look,z czego atmosfera w tym ostatnim byla najlepsza ze wszystkich jakie odwiedzilam.
Napiszę za jakis czas wrażenia dotyczące fryzury, bo wiadomo ,ze po wyjściu z salonu ,to nawet jak jest zle obstrzyzona głowa ,to po wymodelowaniu wygląda dobrze.
Dodam ,ze mam krótką fryzurę, asymetryczną, i jesli powiedzialam ,ze chcę jeden bok do pól ucha ,a drugi dłuzszy to jest do pól ucha,a nie dluzszy ,a co gorsza krotszy. No i w moim przypadku modelowanie naprawdę krotko trwalo ( podobnie było po cięciu wlosow przez panią Sylwię z Pracowni 3 ).
Papryczko, Bejjko, mialam napisać wrażenia na pw, ale że jestem zadowolona z cięcia bardzo, to postanowilam napisać w wątku.

Dopisek: wlasnie w torebce znalazlam wizytówkę Fresh Look, ktorą dala mi fryzjerka, no i pani ma na imię Dominika.
Edytowane przez ruda7816
Czas edycji: 2010-07-05 o 18:03
Powód: lit.
|