Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - etorebka.pl - część X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-05, 17:29   #2010
PaulinaPPP
Zadomowienie

Dot.: etorebka.pl - część X

Cytat:
Napisane przez aniolusiek_ Pokaż wiadomość
moja by wyglądała tak:
czerwona Emilka
granatowa Ana
fioletowa Mabel

ale na koncie rabatowym mam 2zł więc na razie nie poszaleję
To może ja przedstawię moją wish listę :
- beżowa Flavia
- karmelowa Imogene
- Maris

Zobaczę co z tego uda się zrealizować i tak muszę czekać na przypływ gotówki i przede mną mnóstwo wydatków Niedługo wybieram się na wesele, a nie mam ani sukienki ani butów ,także myślę że chyba Flavia zniknie zanim ją kupie chyba że te zapasy są naprawdę MEGA

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
a w CCC to nie chińszczyzna ?

Ja jestem bardzo zadowolona , szczególnie z balerinek ... te na które trafiłam mają właśnie bardzo grubą podeszwe ... balerinki z atmosphere to dopiero mają cienką podeszwę
Może ja się wypowiem z Sigmy zamawiałam tylko jedne buty ,ale w sumie mam duzo wiecej sigmowych butów bo znam sklep w którym jest ich mnóstwo i muszę przyznać, że niektóre jakościowo naprawdę porządne oczywiście zdarzają się wyjatki ,ale ogólnie to jestem zadowolona i ceny też przystępne Ostatnio kupiłam śliczne balerinki za 40zł

Cytat:
Napisane przez an.ka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, powiedzcie mi, czy to możliwe, że jeśli wiadomość jest u mnie w skrzynce z wysłanymi wiadomościami, to czy mogła nie dojść do odbiorcy? Piszę o wiadomościach prywatnych na Wizażu.
Bo naprawdę nie mogę się pogodzić z tym, że wytknięto mi, że nie wysłałam wiadomości z adresem (a wysłałam zaraz po wpłacie, jaki interes miałabym w tym, żeby wpłacać pieniądze, a nie wysyłać adresu?) i to był jeden z powodów niewysłania przesyłki do mnie. Zresztą ponownie adres wysłałam 1 lipca i wtedy organizatorka potwierdziła mi, że sandałki wyśle do 3 lipca. A teraz taka odpowiedź z jej strony.
Poza tym powiedzcie mi szczerze, czy coś niestosownego jest w privie, który wysłałam do niej w sobotę wieczorem:

Bo teraz pisze publicznie, żebym nie wysyłała privów w takim tonie... Normalnie płakać mi się chce, bo teraz wszystko moja wina, że sandałki nie zostały wysłane do mnie w obiecanym terminie
Nie przejmuj się naprawdę wydaje mi się że organizatorki są tak zalatane czesto mają tyle na głowie bo praca , nauka a tu dochodzą jeszcze zamówienia ,że może faktycznie są troche poddenerwowane tym wszystkim i niepotrzebnie wychodzą z tego takie sytuacje Twój priv był w jak najbardziej dobrym tonie

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
moja Flavia poleciala na reklamacje

No to fajnie że ci się udało

Edytowane przez PaulinaPPP
Czas edycji: 2010-07-05 o 17:30
PaulinaPPP jest offline Zgłoś do moderatora